Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.922
- 23.447
- 1.698
Palmer 4ledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bi diyon ki gören Boey akıyor diyecek BL deBu vitaminsizi Boey le kıyaslayanlar vardı dimi bide .
Adamı ezerler pl de böyle işte
Adam gibi izleyemedik ki , kurtılamadı çocuk sakatlıktanÖyle bi diyon ki gören Boey akıyor diyecek BL de
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de onu diyorum işte. Sakat adam aga. Garip bi kıyas oldu yaniAdam gibi izleyemedik ki , kurtılamadı çocuk sakatlıktan
Oynasa bile bu kadar pısırık ezik olmaz heralde bekte.Ben de onu diyorum işte. Sakat adam aga. Garip bi kıyas oldu yani
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olmaz elbet ama farklı tarz bekler.Oynasa bile bu kadar pısırık ezik olmaz heralde bekte.
Palmer ikram sayılmazbiz tete'yi görünce üzülüyoz herifler salah-palmer filan ikram ediyo mesela
Bu sefer yazmadım ama Celtic - Galatasaray - Manchester United'tan en az 1 tanesi kazanamayacaktıManchester United büyük ihtimalle bu Maç'ı bence kazanır yav
![]()
Şöyle kaldım bu mesajı okurken@Aslan Karadağ @Emre Bari @Okan Sezer İnanmazsan kankslarıma sor kanks yav5 Maç'tır tahminler geliyo
![]()