- 23 Ocak 2019
- 22.313
- 28.826
- 2.183
Dakikayı görmemişim, tüm filmi izlemeye başlıyordum knk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de baktım açılmıyoDakikayı görmemişim, tüm filmi izlemeye başlıyordum knk
Petar sucici izler misin youtubeda dinamo zagreb den onlibero 21 yaşında,çok videosu dönmeye başlamış.monacoya güzel golu var baya teknik sanırım.hirvat rodri olabilir.cl de 2 golu var ve fizikliBen de yeneceğinizi düşünüyorum![]()
Konusu yok galiba, az sonra açarım
O çocuğu da biliyorum ama pek takip ettiğimi söyleyememPetar sucici izler misin youtubeda dinamo zagreb den onlibero 21 yaşında,çok videosu dönmeye başlamış.monacoya güzel golu var baya teknik sanırım.hirvat rodri olabilir.cl de 2 golu var ve fizikli
Yeni gördüm ama topla hakimiyetine hayran kaldım,bizim kulüp takip ediyo mu acaba?fizikli de it gibi herifO çocuğu da biliyorum ama pek takip ettiğimi söyleyemem![]()
@Suat Kara abinin bilgisi vardır belki. Matt O'Riley konusunu açtım;Yeni gördüm ama topla hakimiyetine hayran kaldım,bizim kulüp takip ediyo mu acaba?fizikli de it gibi herif
Ekli dosyayı görüntüle 267740
Matthew Sean O'Riley
Doğum Tarihi: 21 Kasım 2000
Boyu: 1.89m
Uyruk: Danimarka / İngiltere
Mevki: Orta Saha
Ayak: Sol
Oynadığı Takım: Brighton & Hove Albion
Altyapı: Fulham
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30 Haziran 2029
Rodrispora noldu @Emre Altun
@Aras Şimşek @Can Erden @Emre Altun @Hasan Çam @Naci Liboş @Vasfi Vural @CitySuİsleri Benim keyif temsili yav
*Petar sucici izler misin youtubeda dinamo zagreb den onlibero 21 yaşında,çok videosu dönmeye başlamış.monacoya güzel golu var baya teknik sanırım.hirvat rodri olabilir.cl de 2 golu var ve fizikli
Yeni gördüm ama topla hakimiyetine hayran kaldım,bizim kulüp takip ediyo mu acaba?fizikli de
* < - . bosna hersek u19,u21 dolayli listeme o donemler aldigim bir yetenekti . mostar takimlarindan birinde altyapi tecrubesi yasayip , hazir hale geldiginde hirvatlarin dinamo zagrep b takimi kendisini takima kazandirmis~akabindeki surecte de hirvat milli takimini sectigini aciklamisti. hali hazirda da hirvatistan milli takim oyuncusudur. zaten bu ulke degisimi -bayagi ses getirmisti her iki ulke ozelinde.@Suat Kara abinin bilgisi vardır belki. Matt O'Riley konusunu açtım;
Şu muric'i alamaz mıyız kaleye herif yine maçın adamı olmuşTOTTENHAM LOLOLOLOLOLOLOLOO
IPSWISH ÇAKIYOR LOLOLOLOLOLOLO