İngiltere Premier Lig Maç Takip Başlığı

35:19 :D
Guardiola Relishing the Challenge of Getting City Back on Track

Pep Guardiola reacts bitterly to Sporting defeat in Champions League

Dakikayı görmemişim, tüm filmi izlemeye başlıyordum knk

Ben de yeneceğinizi düşünüyorum 💪 :asd:

Konusu yok galiba, az sonra açarım
Petar sucici izler misin youtubeda dinamo zagreb den onlibero 21 yaşında,çok videosu dönmeye başlamış.monacoya güzel golu var baya teknik sanırım.hirvat rodri olabilir.cl de 2 golu var ve fizikli

Yeni gördüm ama topla hakimiyetine hayran kaldım,bizim kulüp takip ediyo mu acaba?fizikli de it gibi herif
@Suat Kara abinin bilgisi vardır belki. Matt O'Riley konusunu açtım;

Ekli dosyayı görüntüle 267740
Matthew Sean O'Riley

Doğum Tarihi:
21 Kasım 2000
Boyu: 1.89m
Uyruk: Danimarka / İngiltere
Mevki: Orta Saha
Ayak: Sol
Oynadığı Takım: Brighton & Hove Albion
Altyapı: Fulham
Sözleşme Bitiş Tarihi:
30 Haziran 2029

*Petar sucici izler misin youtubeda dinamo zagreb den onlibero 21 yaşında,çok videosu dönmeye başlamış.monacoya güzel golu var baya teknik sanırım.hirvat rodri olabilir.cl de 2 golu var ve fizikli

Yeni gördüm ama topla hakimiyetine hayran kaldım,bizim kulüp takip ediyo mu acaba?fizikli de

@Suat Kara abinin bilgisi vardır belki. Matt O'Riley konusunu açtım;
* < - . bosna hersek u19,u21 dolayli listeme o donemler aldigim bir yetenekti . mostar takimlarindan birinde altyapi tecrubesi yasayip , hazir hale geldiginde hirvatlarin dinamo zagrep b takimi kendisini takima kazandirmis~akabindeki surecte de hirvat milli takimini sectigini aciklamisti. hali hazirda da hirvatistan milli takim oyuncusudur. zaten bu ulke degisimi -bayagi ses getirmisti her iki ulke ozelinde.

ara anektod ; u21bosna hersek formasiyla , ben kendisini en son bizle oynadiklari u21 macinda da izlemistim. maci 4-1 kazanmistik. emir ve bertug one cikanlardi.

suraya geliyorum sevgili sergen ve aras ,

kendisi potansiyelli kumasi saglam bir yetenek,eksikleri elbette var .
orta saha da olmasi gereken onemli meziyetlere sahip . gorece 6,8 oynayabilse de , kanimca oyun tarzi ve stamina yonuyle no 8in transitions halinde olani sekliyle daha albenili olur diye dusunuyorum . hibrid'e yatkin derinligi var .

diger yandan ,
*mevcut nacizane balkan *listemin
guncel *hirvat milli takimlar *ayni *yas *jenere den -> 4 isim
kanimca hirvat milli takimi gelecegi adina dikkatlice izlenesi , bi ara detaylica deginirim .

bunlardan biri luka susic. < - >

dip not. *avusturya kulubu salzburg , kendi ulkelerinde dogmus olan luka'yi linz bolge takimlarindan birinin altyapisindan -> nerdeyse bedavaya takima kazandiriyor. ucreti yazmiyayim.saka gibi bir ucret .

saygi ve selamlar

Nunes varsa City diye bir şey yok...

TOTTENHAM LOLOLOLOLOLOLOLOO

IPSWISH ÇAKIYOR LOLOLOLOLOLOLO

havertzzzzzzzzzz gooolllllllllllllll

Geri
Üst Alt