Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Yalan söyleyenin İngiltere Ligi'nde tutttuğu takımı bu sezon 1 tane bile kupa almasın mıHani Antep yenilmezdi oynadım param gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan söyleyenin İngiltere Ligi'nde tutttuğu takımı bu sezon 1 tane bile kupa almasın mıHani Antep yenilmezdi oynadım param gitti
Hani Antep yenilmezdi oynadım param gitti
Ulan demedin mi. Tam siyasetcisinYalan söyleyenin İngiltere Ligi'nde tutttuğu takımı bu sezon 1 tane bile kupa almasın mı![]()
@Murat Durmaz niye böyle çileyi cekiyorunited yine yeniliyor
Kaybedeceğiniz iddiaya girin yav iki tarafında kupa aldığı mı var ahahahaYalan söyleyenin İngiltere Ligi'nde tutttuğu takımı bu sezon 1 tane bile kupa almasın mı![]()
Zaten onun için demiş uyanik alma ihtimali yokKaybedeceğiniz iddiaya girin yav iki tarafında kupa aldığı mı var ahahaha
Benim deyip dememi mi geçeceksin sen oynadın mı hıyarUlan demedin mi. Tam siyasetcisin
Cevabımı özelden yazdım..Kaybedeceğiniz iddiaya girin yav iki tarafında kupa aldığı mı var ahahaha
Oynadım tabi lan. İbanima at paramiBenim deyip dememi mi geçeceksin sen oynadın mı hıyar
Cevabımı özelden yazdım..
Ne Penaltısı ulan aynı Maç'ı mı izliyozBournemouth penaltı @Murat Durmaz