İngiltere Premier Lig Maç Takip Başlığı

Korktugum dan degil zaten Palmer sakatmis
De iste hala Aston Villa ve Bayern Munich maci acitiyor. Brighton puan almazsa ne farkeder zaten.
Aston süprizdi - bayerne bir şey denmez CL maçı sonuçta her sonuç çıkar.

Villa maçını kaybetmeyip hala lider olsaydı Arsenal - city ile şampiyonluk %51-49 city lehine derdim fikstürede bakınca ama City şu an kaybederse kendisi kaybeder gibi görüyorum.

Aston süprizdi - bayerne bir şey denmez CL maçı sonuçta her sonuç çıkar.

Villa maçını kaybetmeyip hala lider olsaydı Arsenal - city ile şampiyonluk %51-49 city lehine derdim fikstürede bakınca ama City şu an kaybederse kendisi kaybeder gibi görüyorum.
Cityye bisey olmaz yine alirlar ligi su saatden sonra verirlerse acayip buyuk 1 supriz olur. Adamlar daha iyi yapacak bisey yok. Arsenal biraz daha olgunlasti gecen sezona gore fakat yeterli degilmis.

Cityye bisey olmaz yine alirlar ligi su saatden sonra verirlerse acayip buyuk 1 supriz olur. Adamlar daha iyi yapacak bisey yok. Arsenal biraz daha olgunlasti gecen sezona gore fakat yeterli degilmis.
Gariel Jesus forvet olduğu sürece çok zor - güzelim ofansın bitiricisi o olmaz. Net forvet profili gelsin çok iddaalı olur gene.

City'nin serisi bence seneye bitecek - çok net trasnfer ve takviye yapmadığı sürece tabii.

Gariel Jesus forvet olduğu sürece çok zor - güzelim ofansın bitiricisi o olmaz. Net forvet profili gelsin çok iddaalı olur gene.

City'nin serisi bence seneye bitecek - çok net trasnfer ve takviye yapmadığı sürece tabii.
Bence sadece forvetlik 1 olay degil de evet net bir skorer yardimci olur o kesin.

Liverpool bugün havlu atabilir.

everton'ı hiç ama hiç sevmem. keşke liverpool döve döve yenip düşmeye zorlasa (zor gibi düşmeleri ama)

içimden bir his derbi kafası vs diye agresif tribünlere karşı Klopp dönemi bitebilir bugün.

futbol 1 saat 20 dakika sonra burada.

@Murat Durmaz KONFERANS LIGI bileti için mühim maç - düşmüş sheffieldi alt edersiniz heralde

@Hayri Cund başkanın Palace'ının newcastle a takmasını bekliyorsunuz.

muhtemel bir senaryo durmakta.

fener iması yaptın 2 kere - bel altı oldu zaten - ne kadar olacak.

(halsıaha formalarımda Utd formam vardır bu arada - hadi iyisin gene - Deplasman formasıydı beyaz oval yakalı - o dönemki utd formaları iyiydi epey)
Yok bu video başka 1 video kanks :D Bana o video atılsa küsmem ama sen alınabilirsin geldi 1 de yaş olarak ben senden küçüğüm ayıp olur :D

Yok bu video başka 1 video kanks :D Bana o video atılsa küsmem ama sen alınabilirsin geldi 1 de yaş olarak ben senden küçüğüm ayıp olur :D
stare.gif

Everton'da Tolunay Tactics'e başvurmuş gibi - maçın daha başı ortasahadan kaleci içeri dolduruyor.

hikaye böyle bitecekti ha Klopp

bari AVL yi alsaydı ya

golün yavaş çekimi dram filmi gibi

çok ilginç kültür abi adamlardaki

düşmüş takım (sheffield) - utd deplasmanında full taraftarla ordalar.

şu olaya saygı duyuyorum.

Geri
Üst Alt