İngiltere Premier Lig Maç Takip Başlığı

olm totenhamda 12inci falan oldu galibiyetle

Utd - Tot falan çok abartmışız - AZ turu olmasaydı hala çok falza şey hayal ediyor olabilirdik yemin ederim.

ah hoca ah... şu fikstür ve avantajda bile avrupaya havlu attın ya valla ah vah kafayı ydirirsin adama

EPL'de NFL den etkilenmiş biraz -maç çıkışlarında PAYRO ŞOVlar oluyor hep ev sahiplerinde.

olm totenhamda 12inci falan oldu galibiyetle

Utd - Tot falan çok abartmışız - AZ turu olmasaydı hala çok falza şey hayal ediyor olabilirdik yemin ederim.

ah hoca ah... şu fikstür ve avantajda bile avrupaya havlu attın ya valla ah vah kafayı ydirirsin adama
Tarihî fırsat kaçtı.

Liverpool yabancı değil de bu Arsenal'in abv. Seneye, Pep 200 harcar. Gerçi devre arasında bile minimum 140 harcatmış olabilir.

Bugün bissaka'yı izledim west ham formasıyla müthiş oynadı sağ bekte. şimdi de rashfordu izliyorum, oda çok iyi. demek ki sıkıntı manchester'da.

Rashford
Muani
Dybala
Asensio
Skriniar

Galatasaray taraftarının ciddi bir bölümü bu adamlara kadayıf diye çamur atıyordu 😂

Geldiğimiz noktada dybala dünyanın en iyi 2.liginde iki aydır en iyi futbolu oynuyor, muani gaspet juventusun hücum yükünü çekiyor, rashford&asensio Aston villa’yı Cl yarışında tutuyor, Skriniar ise en büyük rakibinin savunmasını toparladı.

Dün banliydim yazamadım..Bu Liverpoolun oynadığı çok başka birşey yaw SL yakışır kesinlikle .. City resmen topu dolastirip durdu ofsayttan attıkları gol hariç tek düzgün atak yapamadılar 90 dk biz acaba ne zaman şöyle savunma yapmayı becerebilecegiz ligdeki takımlari bile böyle kitleyemiyoruz..
Adamlar doku trent eşleşmesini o kadar başarılı tolare ettiler ki hayranlıkla izledim..Bizim ilk fener maçında maximinin kaana ilk yarı yaptığı tarifeyi uyguladi ama tek düzgün pozisyona müsaade etmedi Liverpool..

Böyle savunma yapıp bir de üstüne fişek gibi hücuma çıkmaları da ayrı bir konu..Sanki Slot tüm Liverpool oyuncularını bir konsolla yonlendiriyormus gibiydi .. Salahin oyun gorusune falan aliskiniz da adamlarda herkes istisnasız en doğru pası verdi

Crystal Palace XI: Henderson, Munoz, Richards, Guehi, Lacroix, Mitchell, Hughes, Wharton, Eze, Sarr, Mateta
Subs: Turner, Lerma, Nketiah, Clyne, Kamada, Esse, Chilwell, Devenny, Kporha

Aston Villa XI: Martinez, Andres Garcia, Konsa, Disasi, Bogarde, Digne, McGinn, Tielemans, Ramsey, Rogers, Watkins
Subs: Olsen, Zych, Mings, Rashford, Malen, Asensio, Maatsen, Bailey, Jimoh

heriflerin yedeklere bak

Geri
Üst Alt