- 31 Ağustos 2021
- 69.577
- 49.791
- 3.258
Stad ses sitemine baglanmak icin mi beklediler acaba yeni uygulamadaChelsea penaltı kazandı. 3 dk incelediler gereksiz yere. Çok net el vardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stad ses sitemine baglanmak icin mi beklediler acaba yeni uygulamadaChelsea penaltı kazandı. 3 dk incelediler gereksiz yere. Çok net el vardı.
Çok net abi açmış kolunu kazma.Pedronunki el demezse penalti. Kol acik
Ulen geriden geliyorum demek epey...daha kullanilmadi penalti bendeÇok net abi açmış kolunu kazma.
Chelsea farkı iki yaptı. Rahatladı.
Onanayi oynatamaz, linc yer artikaltay yine 11'de şaka maka 1.kaleci oldu herif
MANCHESTER UNITED XI: Bayindir; Yoro, De Ligt, Shaw; Mount, Casemiro, Bruno Fernandes, Dalot; Mbeumo, Sesko, Amadaltay yine 11'de şaka maka 1.kaleci oldu herif
Onanayi oynatamaz, linc yer artik
berbat bi kaleci olduğunu sonunda anladılarMANCHESTER UNITED XI: Bayindir; Yoro, De Ligt, Shaw; Mount, Casemiro, Bruno Fernandes, Dalot; Mbeumo, Sesko, Amad
BURNLEY XI: Dúbravka; Walker, Estève, Ekdal, Hartman; Mejbri, Ugochukwu, Cullen, Anthony; Bruun Larsen, Foster
Onana'nın üstünü çizmişler herhalde.
Yenemezlerse harbiden amorimi kovup mourinho getirebilirler. Su lammens haberlerine bakayim neler yaziyorlar falan derken baya baya karislastim taraftarlar baya enteresan. (Sosyal medya seviyesinde tabi)MANCHESTER UNITED XI: Bayindir; Yoro, De Ligt, Shaw; Mount, Casemiro, Bruno Fernandes, Dalot; Mbeumo, Sesko, Amad
BURNLEY XI: Dúbravka; Walker, Estève, Ekdal, Hartman; Mejbri, Ugochukwu, Cullen, Anthony; Bruun Larsen, Foster
Onana'nın üstünü çizmişler herhalde.
Çok bile sabrettiler. Nasıl tahammül ediyorlar enteresan.Yenemezlerse harbiden amorimi kovup mourinho getirebilirler. Su lammens haberlerine bakayim neler yaziyorlar falan derken baya baya karislastim taraftarlar baya enteresan. (Sosyal medya seviyesinde tabi)
SakatCole palmer sakat mi yoksa kesik mi yedi hocasindan?
Hizli basladilarMan U bakalım rezilliğine devam edecek mi