- 26 Ocak 2021
- 41.103
- 40.367
- 3.078
Sesko goal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ten Hag a ne sabrettiler herkes Leverkusen değil.Amorim mahmutunu ne zmn kovucak düdük spor
Sen araya girsen Klopp Furkanımmm der koşa koşa kabul eder United ıunited yerinde olsam kapısında yatar klopp'u ikna ederim
Sane yerine Mbeumo efsane olurdu..Mbeumo iyi topcu
kesinlikle ama alamazdik ki adamlar 75 mi ne verdi, bu tarz profillere gidilebilir tabi. ya aslinda sanenin de fizigi falan muthis ama iste ben yildizim havasinda oldugundan mi nedir kasmiyormus gibi, buldugu net firsatlari da catala mi atmak istiyor anlamadim kacirilmicak pozisyonlari atamiyor halbuki atar yaniSane yerine Mbeumo efsane olurdu..
Gelmez utd ye falanunited yerinde olsam kapısında yatar klopp'u ikna ederim
Model Mbeumo tarzı olmalı, Barış gibi sürekli deniyor, zorluyor, baskı yapıyor, oyundan düşmüyor. Sane kalite olarak Mbeumo dan daha iyi ama saydığım özelliklerin hiçbiri yok. Maç içi psikolojisi gidiyor geliyor böyle olunca da yeteneksiz gibi bir görüntü veriyor.kesinlikle ama alamazdik ki adamlar 75 mi ne verdi, bu tarz profillere gidilebilir tabi. ya aslinda sanenin de fizigi falan muthis ama iste ben yildizim havasinda oldugundan mi nedir kasmiyormus gibi, buldugu net firsatlari da catala mi atmak istiyor anlamadim kacirilmicak pozisyonlari atamiyor halbuki atar yani
mentali güçlü futbolcuModel Mbeumo tarzı olmalı, Barış gibi sürekli deniyor, zorluyor, baskı yapıyor, oyundan düşmüyor. Sane kalite olarak Mbeumo dan daha iyi ama saydığım özelliklerin hiçbiri yok. Maç içi psikolojisi gidiyor geliyor böyle olunca da yeteneksiz gibi bir görüntü veriyor.
17:00 da bulusalim rakibimizi taniyalim
ben değil de Murat Durmaz'ı kırmaz gibi AzizimSen araya girsen Klopp Furkanımmm der koşa koşa kabul eder United ı![]()
@Murat Durmaz United için her şeyini feda eder diyorsunben değil de Murat Durmaz'ı kırmaz gibi Azizim![]()