Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence epldeki en zorlu deplasmanlardan bu adamlar, gecen sezonu hatirlamiyorum ama cetin rakip kendi evinde ozellikleBournemouth'ta takimdaslik ve takim olma olgulari ust duzey.
Geçen butun taraftar pedofili çıkan sagbeke sövüyoduBournemouth'ta takimdaslik ve takim olma olgulari ust duzey.
Pedofili olayini duymamistim hmmmGeçen butun taraftar pedofili çıkan sagbeke sövüyodu
Ortam çok iyi,geleceğin var neden bu sapıklık diye
Devre arası sallaiyi istediler vermedik
Simdi alırlar 20ye
Aston Villa hem 5. hem AL'i almasi gerekiyor onun icinSimdi Bournemouth Liverpool'u son macta gecse bile Aston Villa EL'i kazanirsa Liverpool 6. takim olarak CL'ye gidecek mi?
Aston Villa hem 5. hem AL'i almasi gerekiyor onun icin
Ulan şu an ürperdim. Demeseydin keske
Ilk 4'te olmasi yetmiyor mu?Aston Villa hem 5. hem AL'i almasi gerekiyor onun icin
Rahat ol bitti artıkUlan şu an ürperdim. Demeseydin keske
5. olmasi lazim o durumda. Ilk 4 zaten CL yapiyor, 5. olan toplam ulke puanindan dolayi CL bileti aliyor. Simdi 5. olup hem AL'i alirlarsa bu defa AL'den dolayi CL bileti almis oluyorlar o zamanda ligde 6. olan takim CL biletini aliyor.Ilk 4'te olmasi yetmiyor mu?