Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He sen 6 iste dur. Adamlar geliyor: 5-3 oldu

5 - 3 oldu Terry attı , evvelsi hafta Umut'un mersin'e attığı golün benzeri bir goldü .

@Mehmet Çelik reis bu City'nin hali ne olacak ya? Aptallar sampiyonlugu kaybederse kendi hatalarindan kaybedecek.

Stoke City-West Ham-QPR-Burnley dörtlüsüne tam 10 puan biraktilar.
Aslında bu yıl takım pek iyi durumda gibi gözükmüyor ama ona rağmen liderle ayni puanda olmaları ilginç. Takımın inanılmaz kalitesini gösteriyor bu ama yine de sene sonunda Chelsea'nin champ olacağını düşünüyorum.

5 yesede Chelsea beton gibi takım. İngiltere'de bunalım dönemi bitti, bundan sonra haftafa 1 mac. Kalan 18 mactan 14-15 galibiyet cıkartırlar.

Kimileri karşı çıkabilir ama bu hugo lorris, neur dan sonra en iyi kaleci bence. Adamın bu seneki maçlarını izleyenler bana hak verir diye düşünüyorum.

Kimileri karşı çıkabilir ama bu hugo lorris, neur dan sonra en iyi kaleci bence. Adamın bu seneki maçlarını izleyenler bana hak verir diye düşünüyorum.

De Gea daha iyi. Cech'de sağlamsa oynar Courtous'nin hiç ekstrası olmadı bu sene Cech çok daha iyi. Ulan Mourinho kuponu yedin hala Terry falan Harry Kane paspas etti bugün hepsini. 3-4 transfer daha lazım Chelsea'ye. Terry yerine adam Azpilicueta sağa, F.Luis sola, Willian- Oscar yerine 2 eleman. Oscar iyi de oyun içinde 2 dakika görünüyor 25 dakika kayboluyor hala çok zayıf. Sneijder'i alırım ben olsam. Chelsea'nin bu sene bütün maçlarını izledim Fabregas- Hazard'ın çok aşırı ekstra performansları olmasa daha aşağı sıralardalardı muhtemelen. Hala oyun anlamında kısır Chelsea.

De Gea daha iyi. Cech'de sağlamsa oynar Courtous'nin hiç ekstrası olmadı bu sene Cech çok daha iyi. Ulan Mourinho kuponu yedin hala Terry falan Harry Kane paspas etti bugün hepsini. 3-4 transfer daha lazım Chelsea'ye. Terry yerine adam Azpilicueta sağa, F.Luis sola, Willian- Oscar yerine 2 eleman. Oscar iyi de oyun içinde 2 dakika görünüyor 25 dakika kayboluyor hala çok zayıf. Sneijder'i alırım ben olsam. Chelsea'nin bu sene bütün maçlarını izledim Fabregas- Hazard'ın çok aşırı ekstra performansları olmasa daha aşağı sıralardalardı muhtemelen. Hala oyun anlamında kısır Chelsea.

Chelsea'yi ayakta tutanlar Diego Costa, Fabregas ve Hazard üclüsü. Ligde bunlar tasiyor takimi. 3 golden fazla atan iki adam var: Hazard ve Costa. Fabregas'in 10'dan fazla asisti var.

Bu sene o iki adami almasalar City güle oynaya sampiyon olurdu. Gecen yil Torres-Ba-Eto'o üclüsü yani forvetleri rezil olunca ligde sampiyon olamadilar.

Burada beni zamaninda linc ettikleri Willian 1 gol 1 asistle oynuyor ligde, bunun yerine Schürrle-Salah-Remy falan oynasa daha kötü oynamazdi.

liverpool ve Arsenal sıralama takımı olacak her zamanki gibi.Aguero sakatlanmasaydı city derdim ama çelsi bence şampiyon olur

Mignolet
Sakho Lovren Skrtel
Markovic Lucas Emre Henderson Moreno
Coutinho
Borini

Liverpool'un sahadaki kadrosuna bak, tam rezalet.

Chelsea-Newcastle maçında Cabella resmen döktürüyor.

Hatta takım arkadaşları ayak uyduramıyor desem abartmış olmam herhalde.

Hele sağ çizgiden bir top getirişi vardı.. Oyy oyy

Liverpool'un kadrosu yerlerde oyle kadro mu olur :D

Bana katilirmisiniz bilmiyorum ama bence Chelsea de en DENGELI 4231 kitabina uyumlu takim dünyda.

Matic - Defensif DMC fiziki beast
Fabregas - "no8" deep lying playmaker - ofansif DMC
Oscar - cevik, hizli oyun görüsü iyi olan "modern10 Numara"

2 Kanat Atak Oyuncular -> Willian | Hazard ; Dribling , ceviklik, hiz, pas oyun iyi olan.
Costa -> Complet Forward...komple bi ST

__Matic Fabregas
Willian ____Oscar____ Hazard
Costa

Bana katilirmisiniz bilmiyorum ama bence Chelsea de en DENGELI 4231 kitabina uyumlu takim dünyda.

Matic - Defensif DMC fiziki beast
Fabregas - "no8" deep lying playmaker - ofansif DMC
Oscar - cevik, hizli oyun görüsü iyi olan "modern10 Numara"

2 Kanat Atak Oyuncular -> Willian | Hazard ; Dribling , ceviklik, hiz, pas oyun iyi olan.
Costa -> Complet Forward...komple bi ST

__Matic Fabregas
Willian ____Oscar____ Hazard
Costa

Iyi analiz Ulu Arif :encouragement:

Oscar in oyun gorusu sifir, topla teknigi iyi okey ama chelsea de oynuyor olmasinin tek nedeni klasik 10 lardan farkli olarak defansa yardim etmesi o olmasa kapi disari eder mourinhio orn: de buryne , mata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt