- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
He sen 6 iste dur. Adamlar geliyor: 5-3 oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında bu yıl takım pek iyi durumda gibi gözükmüyor ama ona rağmen liderle ayni puanda olmaları ilginç. Takımın inanılmaz kalitesini gösteriyor bu ama yine de sene sonunda Chelsea'nin champ olacağını düşünüyorum.@Mehmet Çelik reis bu City'nin hali ne olacak ya? Aptallar sampiyonlugu kaybederse kendi hatalarindan kaybedecek.
Stoke City-West Ham-QPR-Burnley dörtlüsüne tam 10 puan biraktilar.
Kimileri karşı çıkabilir ama bu hugo lorris, neur dan sonra en iyi kaleci bence. Adamın bu seneki maçlarını izleyenler bana hak verir diye düşünüyorum.
De Gea daha iyi. Cech'de sağlamsa oynar Courtous'nin hiç ekstrası olmadı bu sene Cech çok daha iyi. Ulan Mourinho kuponu yedin hala Terry falan Harry Kane paspas etti bugün hepsini. 3-4 transfer daha lazım Chelsea'ye. Terry yerine adam Azpilicueta sağa, F.Luis sola, Willian- Oscar yerine 2 eleman. Oscar iyi de oyun içinde 2 dakika görünüyor 25 dakika kayboluyor hala çok zayıf. Sneijder'i alırım ben olsam. Chelsea'nin bu sene bütün maçlarını izledim Fabregas- Hazard'ın çok aşırı ekstra performansları olmasa daha aşağı sıralardalardı muhtemelen. Hala oyun anlamında kısır Chelsea.
muhteşem ötesi oynuyor kim bu adam sneijderi satıp alalımChelsea-Newcastle maçında Cabella resmen döktürüyor.
Hatta takım arkadaşları ayak uyduramıyor desem abartmış olmam herhalde.
Hele sağ çizgiden bir top getirişi vardı.. Oyy oyy
Chelsea-Newcastle maçında Cabella resmen döktürüyor.
Hatta takım arkadaşları ayak uyduramıyor desem abartmış olmam herhalde.
Hele sağ çizgiden bir top getirişi vardı.. Oyy oyy
Bana katilirmisiniz bilmiyorum ama bence Chelsea de en DENGELI 4231 kitabina uyumlu takim dünyda.
Matic - Defensif DMC fiziki beast
Fabregas - "no8" deep lying playmaker - ofansif DMC
Oscar - cevik, hizli oyun görüsü iyi olan "modern10 Numara"
2 Kanat Atak Oyuncular -> Willian | Hazard ; Dribling , ceviklik, hiz, pas oyun iyi olan.
Costa -> Complet Forward...komple bi ST
__Matic Fabregas
Willian ____Oscar____ Hazard
Costa
Iyi analiz Ulu Arif :encouragement: