Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar ite kaka yendiler yahu.
barrynin kirmizi yedigi posisyondaki gerginlik macin kilit noktasi. willianin golü degil :)

Willian oyun tarzı o kadar iyi ki.Adam bu iş için doğmuş sanki.

Bence lig bitti bile. Chelsea is the champions of the 2014-2015 Barclay's Premiere League season.

Neden kendi evinde son 20 dakika 0-0'ken çift forvete dönmüyor anlamadım.Ama yine de attılar golü.

Hocam orası bizim lig gibi değil. Çift forvete dönmen için ya orta saha yada defansdan birini çıkartman lazım. Buda takımın direncini düşürür ve karşı takım boşlu bulduğu an bir kontrayla kapar 3 puanı. Her zaman tedbirli olacaksın.

evinde burnleye puan kaybetmek de nedir chelsea :red:

Goooll

Southampton 0-1 Liverpool

dk. '3 Coutinho

[FONT=Helvetica, Arial, lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Coutinho kafire vurur gibi vurdu, o nasıl bir goldür.[/FONT]

Herkes Chelsea sampiyon olacak diyorda, fark sadece 5 puan. Bence son gününe kadar heyecanli olacak

Chelsea sampiyon olsun istiyordum ama dün 1200€luk kuponumu batirdilar Barcelona ile beraber.

Beter olsun öküzler City sampiyon olsun, evinde küme düsecek takimi yenemiyorlar daha hiyarlar.

1200 euro kupon yapilir mi Can? :D Futbolda garanti sonuç diye birsey yok

Yok yani 1200€ kazaniyordum. Ulan ne maclar tutturdum hemde 1€luk 8maclik kupon ile. Biraz da para yükselsin diye Barcelona ve Chelsea maclarini koydum 1,10 ve 1,20 lik oran :asd:

Koymaz olaydim.

Chelsea sampiyon olsun istiyordum ama dün 1200€luk kuponumu batirdilar Barcelona ile beraber.

Beter olsun öküzler City sampiyon olsun, evinde küme düsecek takimi yenemiyorlar daha hiyarlar.

M.City de kendi evinde yenememisti o takimi.

Ben de aynı şeyi City için söylemiştim.Gittiler evinde Hull City ile berabere kaldılar.12-13 tane maç tutup tek o maçtan yatmıştı.Sağlam para alacaktım

Liverpool 2 yapti

Sterling atti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt