Fatih Hacı
Berlin Panteri
adamlar ite kaka yendiler yahu.
barrynin kirmizi yedigi posisyondaki gerginlik macin kilit noktasi. willianin golü degil
barrynin kirmizi yedigi posisyondaki gerginlik macin kilit noktasi. willianin golü degil

Mou ligi alacak gibi
Neden kendi evinde son 20 dakika 0-0'ken çift forvete dönmüyor anlamadım.Ama yine de attılar golü.
Neden kendi evinde son 20 dakika 0-0'ken çift forvete dönmüyor anlamadım.Ama yine de attılar golü.

1200 euro kupon yapilir mi Can?Chelsea sampiyon olsun istiyordum ama dün 1200€luk kuponumu batirdilar Barcelona ile beraber. Beter olsun öküzler City sampiyon olsun, evinde küme düsecek takimi yenemiyorlar daha hiyarlar.
Futbolda garanti sonuç diye birsey yok1200 euro kupon yapilir mi Can?Futbolda garanti sonuç diye birsey yok

Chelsea sampiyon olsun istiyordum ama dün 1200€luk kuponumu batirdilar Barcelona ile beraber.
Beter olsun öküzler City sampiyon olsun, evinde küme düsecek takimi yenemiyorlar daha hiyarlar.
Chelsea sampiyon olsun istiyordum ama dün 1200€luk kuponumu batirdilar Barcelona ile beraber.
Beter olsun öküzler City sampiyon olsun, evinde küme düsecek takimi yenemiyorlar daha hiyarlar.