Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.490
- 8.962
- 2.518
üzülme Liverpoolum biz seni seviyoruz seni seveni de seviyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kacta başlıyorEverton: Stekelenburg, Baines, Mori, Williams, Coleman, Cleverley, Barry, Gana, Bolasie, Mirallas, Lukaku
Subs: Joel, Jagielka, Deulofeu, Barkley, McCarthy Valencia, Holgate
Man United: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Darmian, Pogba, Herrera, Carrick, Mkhitaryan, Martial, Ibrahimovic
Subs: Romero, Bailly, Blind, Fellaini, Lingard, Mata, Rashford
Bizim macla ayni saatte basladiKacta başlıyor
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim maçı izleyemiyom onu izleyeyim bariBizim macla ayni saatte basladi![]()
Gsmizin maci var renkdas, onu acsana. Biz kabiz olduk sen de olacaksinÇok ilginç bir gol oldu ibramin asirtmasi.
Yok r'tas ben almiyim, Allah sabır versin izleyenlere az çok tahmin edebiliyorum tepkilerden oynanan oyunu. ?Gsmizin maci var renkdas, onu acsana. Biz kabiz olduk sen de olacaksin
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
ManU maci nasil peki? 2. yari gecebilirim orayaYok r'tas ben almiyim, Allah sabır versin izleyenlere az çok tahmin edebiliyorum tepkilerden oynanan oyunu. ?
Çok bisey yok ortada oyun olarak. savunma arkasına atılan bir pasla aşırtma attı ibra. İlk yan direğe sonra ust direğe çarparak kale çizgisinin ustunde seke seke girdi ?ManU maci nasil peki? 2. yari gecebilirim oraya
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Insallah atarlarFellaini oyuna sonradan girip penaltiyi yaptırdı.
Everton penalti kullanıyor
KG oynamistim super olduVe gol.
Everton 1-1 manu