Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Crystal Palace yine kendi kendini yaktı şu saçma defans hatalarını hala çözemediler.. Hücum Paris savunma bayburt (bayburtlu varsa alınmasın ) .. Tabi hakemin adiliğini de unumtadım..Alakız bir penaltıyla evertonı maça ortak etti.. ama inanıyorum ki bu takım düzelecek 2. yarıda
Arsenal durdu durdu Tottenhama çaktı - Salah Liverpoolu taşımaya devam ediyor yine çok güzel 2 gol attı - Pogbanın dönüşü Manuya yaramış ama skor yanıltmasın onları asıl sıkıntısı deplasmanda zaten - City bildiğimiz gibi dan dan dan - Chelsea kıpırdanıyor ama atı alan Üsküdarı geçti..
West Ham kan kaybetmeye devam ediyor Watfordı çok beğendim 1-0ken bile geriye çekilmediler tek kale oynadılar- Kızılın takımı yine dolu dizgin (Burnley) bence Eplnin en sempatik hocasına sahipler ..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.