Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mourinho :////////////

rasford ve lingard gibi iki vasıfsızı nasıl oynatıyor hayret!

Farka gidecek maç iki mal sayesinde beraberlikle bitti. Lukaku'nun yerinde olsam kafa göz dalardım soyunma odasında.

DRxKFmrWkAEwViK.jpg

Leicester-United ve West Ham -Newcastle maçlarını izleyebildim sadece.. 2 maç da çok zevkliydi...

Özellikle Leicester-United maçı...United başta Lingard olmak üzere cömertçe harcadı fırstaları ama 10 kişilik Leicester son saniyede 2-2 yaptı..MaÇta dikkatimi çeken 2 isim oldu..İlki tabi ki Lukaku.. Dün Gomis ne oynadıysa 2 katını yaptı..Çoğu 10 numaranın atamayacağı ara paslarını attı ama takım arkadaşalrının beceriksizliğiyle 3ü bulamadılar..Gol atamayan bir forvet bundan fazlasını yapamazdı diye düşünüyorum.. 2 gol atsa da Matanın öyle şahım oynadığını düşünmüyorum Lukaku çok daha etkiliydi..
2. isimse Albrightondı..Mirim o ne ortalardı öyle..Sağda çok etkili olamayınca sola geçti ve maöın kaderini değiştirdi..Soldan sağ içle mükemmel 3 orta kesti artık gol geliyorum demişti ..Her ortayı istisnasız aynı öldürücü noktaya atmayı başardı.. Şöyle bir adam bizde olsa Erenle Gomisi ihya ederdi.

West Ham -Newcastle maçında wetst ham tarafında Arnautıvicin tek kişilik şovu varken Newcastle takım halinde etkiliydi..İlk yarı saivet 2. yarı atsu iyi işler yaptı.. sol ayaklı ritchie çok sevdiğim bir oyuncu bizim ligin altını üstüne getirebilirdi bu adamda gizli bir Alman geni olabilir..

Günün programı

DR9GyMSXkAAqZrG.jpg

bu yılın en büyük sürprizi Burnley tartışmasız. İnanılmaz dar ve zayıf kadroyla ilk 7 içindeler. 20 maçta 18 gol atan takım nasıl ilk 7 içinde oluyor diye şaşırsınız ama kazandıkları maçlar genelde 1-0, 2-0, 2-1. Fark atarak kazandıkları maç yok.

Diğer kulüplerin aksine yabancı sayısı çok az. Klasik Britanya futbolu oynuyorlar. Ada ülkelerinin klasik futbolu olan fizik gücü inanılmaz yüksek,mücadelesi gücü üst düzeyde,iyi savunma yapan bir takım.

Hücumda inanılmaz kısır. Duran toplar dışında fark yaratan bir takım değil.

de bruynenün götü kalkmış

berbat zamanlaması yüzünden ofsyata düşen saneye kızıyor

man cityde kaos var sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt