- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Ulan ne oluyor. Çok iyi çok
3-1 Watford.
3-1 Watford.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk yarıyı izlemistim barda ikinci yarı kütüphaneye geldim 4-1 olmus
Ne conteye ne chelseaye zerre acımıyorum 2 yıldır müthiş katkı veren Matici gönderip Bakayokoyu aldılar..Bakayoko önemli bir oyuncu ve iyi de bir potansiyeldi ama elinde hazır olmuş oyuncun var takıma da tamamen adapte olmuş ne gerek var böyle fantazilere.. 2 zenci yapacağım diye batırdılar..Tabi tek sorun Maticin gitmesi de değil ciddi form düşüklüğü var çoğu oyuncu da..
Watfordın kazanmasına çok sevindim..Richarlison -Deeney -Holebas gibi sevdiğim oyuncular var.. Deulofeu takıma hemen ısınmış hücum varyasyonlarının çoğunda o vardı.. Doucoureyi unutmayalım Watfordın sürpriz golcüsü dün yine muazzam oynadı orta sahayı toparlıyor hücuma destek veriyor tam bizim aradığımız bir oyuncu ama ne kendi gelir ne de güç yeter bonservisine .. Watford yukarılara çıkmak istiyorsa savunma hattında iyi bir değişime gitmsi gerekir ön bölgede pek sıkıntı göremiyorum
son 20 dakikayı izledim şimdi cahillin 2 golde de hatası var, deulofeu aslanım fmdeki gibi oynamış
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
deeney çöp hiç beğenmedim
Günaydın. Bugün oynanacak maçlar için tahminlerim:
Tottenham v Arsenal = MS- 1
Everton v Crystal Palace = MS 1
Stoke City v Brighton & Hove Albion = MS 2
West Ham United v Watford = MS 1 (Belki 0)
Manchester City v Leicester City = PEH!
Tottenham alır.Günaydın. Bugün oynanacak maçlar için tahminlerim:
Tottenham v Arsenal = MS- 1
Everton v Crystal Palace = MS 1
Stoke City v Brighton & Hove Albion = MS 2
West Ham United v Watford = MS 1 (Belki 0)
Manchester City v Leicester City = PEH!

Tottenham alır.
Everton zor
Stoke maçını stoke alır eksiği çok yoksa.
West Ham ne durumda bilmiyorum.
Leicester fark atar![]()