Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kale sahasındaki burnleyli kaleciyi engelliyor resmen şu gol bizim ligde her türlü iptal edilir

kale sahasındaki burnleyli kaleciyi engelliyor resmen şu gol bizim ligde her türlü iptal edilir

Everton Tim Cahill'li doneminde yillarca yapti kornerlerde kaleciyi marke etme olayini . EPL'de buna faul calinmiyor fakat bence faul olmali . Faul degilse de uygulamamak tam bir salaklik her takim uygulamali :)

Vasat topcu severleri dikkate almiyorum.
...
ac944fe337f6d174b8de12a4784a5c2c.jpg

gscde salaha boş alan çöpü diyen bir üye vardı , mesajını bulup uplayacaktım ama başaramadım, fiorentinada oynarken demişti sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gscde salaha boş alan çöpü diyen bir üye vardı , mesajını bulup uplayacaktım ama başaramadım, fiorentinada oynarken demişti sanırım

Salah tarzı açık alan adamlarının ne bizim takımda ne de PL'de iş yapmayağını hem bizde Amrabat örneğinde gördük, hem de Chealse'de. Yani bu adama sulanan arkadaşlar bir daha düşünsün.

bu mu?

gscnin kolektif olarak bokladigi oumar niassenin wayne rooneyden sonra en çok gol atan everton oyuncusu olmasina ne diyorsun rnş

gscnin kolektif olarak bokladigi oumar niassenin wayne rooneyden sonra en çok gol atan everton oyuncusu olmasina ne diyorsun rnş

şansı yaver gidiyor denebilir

şuanki akhisarda bile oynayamaz normalde

premier lig takımları enayiyse biz napalım

seni de eleştiriyorum sürekli bunları gündeme getirip işi abartma reis

GSC App

EPL'deki ilk maçında neler neler yazdılar. O konuyu bulursan o mesajları da bulursun.

şansı yaver gidiyor denebilir

şuanki akhisarda bile oynayamaz normalde

premier lig takımları enayiyse biz napalım

seni de eleştiriyorum sürekli bunları gündeme getirip işi abartma reis

GSC App

yok eskiden baya niasseyi övüyordun, öyle hatirliyorum. :D

927 dk oynamasina ragmen 7 gol atmiş, fena degil gibi.

yok eskiden baya niasseyi övüyordun, öyle hatirliyorum. :D

927 dk oynamasina ragmen 7 gol atmiş, fena degil gibi.

ben niassenin rusyadaki maçlarının %70ini izlemişimdir ondan savunuyordum da gelip nası çöp dediğiniz adam 15e eplye transfer oldu veya ligimizden topçu çıkmaz diyenler onlayn mı diyip durmuyorum, biz demiştikçi itici tayfadan ne farkımız kalırdı o halde

GSC App

ben niassenin rusyadaki maçlarının %70ini izlemişimdir ondan savunuyordum da gelip nası çöp dediğiniz adam 15e eplye transfer oldu veya ligimizden topçu çıkmaz diyenler onlayn mı diyip durmuyorum, biz demiştikçi itici tayfadan ne farkımız kalırdı o halde

GSC App

Sen de haklisin

Niasseye gelince bence ortalama EPL takimlarinda iş yapar. Koeman adama bu kadar düşmanlik yapmasaydi belki Everton takima daha iyi entegre olabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt