Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
pasha kapaklari takti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kale sahasındaki burnleyli kaleciyi engelliyor resmen şu gol bizim ligde her türlü iptal edilir
Boş yorum yapmayalım;atacağı son gol olur inş. at hırsızının
Boş yorum yapmayalım;
Bayrakları asalım.
...Vasat topcu severleri dikkate almiyorum.
gscde salaha boş alan çöpü diyen bir üye vardı , mesajını bulup uplayacaktım ama başaramadım, fiorentinada oynarken demişti sanırım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Salah tarzı açık alan adamlarının ne bizim takımda ne de PL'de iş yapmayağını hem bizde Amrabat örneğinde gördük, hem de Chealse'de. Yani bu adama sulanan arkadaşlar bir daha düşünsün.
bu mu?
gscde salaha boş alan çöpü diyen bir üye vardı , mesajını bulup uplayacaktım ama başaramadım, fiorentinada oynarken demişti sanırım
gscnin kolektif olarak bokladigi oumar niassenin wayne rooneyden sonra en çok gol atan everton oyuncusu olmasina ne diyorsun rnş
EPL'deki ilk maçında neler neler yazdılar. O konuyu bulursan o mesajları da bulursun.gscde salaha boş alan çöpü diyen bir üye vardı , mesajını bulup uplayacaktım ama başaramadım, fiorentinada oynarken demişti sanırım
şansı yaver gidiyor denebilir
şuanki akhisarda bile oynayamaz normalde
premier lig takımları enayiyse biz napalım
seni de eleştiriyorum sürekli bunları gündeme getirip işi abartma reis
GSC App
yok reys , direk boş alan çöpü lafı kullanılmıştı
italya veya uefa maçları topiclerinden birinde meydana gelmiştir muhtemelen
GSC App
yok eskiden baya niasseyi övüyordun, öyle hatirliyorum.
927 dk oynamasina ragmen 7 gol atmiş, fena degil gibi.
ben niassenin rusyadaki maçlarının %70ini izlemişimdir ondan savunuyordum da gelip nası çöp dediğiniz adam 15e eplye transfer oldu veya ligimizden topçu çıkmaz diyenler onlayn mı diyip durmuyorum, biz demiştikçi itici tayfadan ne farkımız kalırdı o halde
GSC App