Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünay hocam kalitesini gosterip ilk 2 hafta sonunda kendisine hoca degil diyen kekosporlara logar kapaklarini monteliyor.

Haftaya Liverpool - Man City maçı var.

DoSHY1_W0AEgtVM.png

Liverpool - City berabere bitse
Chelsea, Tottenham Arsenal hepsi galibiyet alsa

City - 20 pts.
Liverpool - 20 pts.
Chelsea - 20 pts.
Tottenham - 18 pts.
Arsenal - 18 pts.

Guzel olurdu sonradan Man Utd falan da seri yapar ilk dort mucadelesi de sampiyonluk mucadelesi de hos olur

Bugün 22:00 'de mükemmel bir maç var kaçırmayın derim. Benim halı saha olduğu için kaçıracağım maalesef.

Bournemouth ~ C.Palace

Geçen sezon Henry'nin Bournemouth oyuncuları ile konuşmasından sonra takım yükselişe geçti düşmekten kurtuldu. Etkisi geçmemiş anlaşılan hala iyiler bu zorlu ligde.

Bugün 22:00 'de mükemmel bir maç var kaçırmayın derim. Benim halı saha olduğu için kaçıracağım maalesef.

Bournemouth ~ C.Palace

Geçen sezon Henry'nin Bournemouth oyuncuları ile konuşmasından sonra takım yükselişe geçti düşmekten kurtuldu. Etkisi geçmemiş anlaşılan hala iyiler bu zorlu ligde.

heralde izleyecegiz CunTar
hatta basligini da acip renktaslarimizin izlemesine on ayak olurum

Bournemouth ~ C.Palace

Müthiş karsilasma

ub.msji

Saturday 3pm
Venue Selhurst Park
Last season n/a
Referee Michael Oliver
This season G6 Y10 R2 2.33 cards/game
Odds H 7-4 A 9-5 D 2-1

CRYSTAL PALACE
Read more
Subs from Guaita, Speroni, Souaré, Puncheon, Kelly, Ward, Williams, Schlupp, Riedewald, Kaikai, Ayew, Sørloth, Wickham
Doubtful Riedewald (knee), Wickham (match fitness)
Injured Benteke (knee, 20 Oct), Dann (knee, Nov)
Suspended None
Discipline Y13 R1
Form LLLWDL
Leading scorer Zaha 3

WOLVES
Subs from Norris, Batth, Saïss, Traoré, Deslandes, Hause, Ofosu-Ayeh, Vinagre, Gibbs-White, Graham, Ronan, Enobakhare, Bonatini, Dendoncker, Cavaleiro, Ashley-Seal, Watt
Doubtful Costa (match fitness)
Injured None
Suspended None
Discipline Y9 R0
Form LDWWDW
Leading scorer Jiménez 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt