Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool kollanmasa Leicester ile başa baştılsr şimdi

anfield'da son saniye penaltısı yaktı da denebilir biraz. Albrighton onu yapmasa 1-1 bitiyordu. 1 puanı da hak etmişlerdi çok net.

21 Aralık'ta Leicester'ın evinde oynaycaklar. Liverpool, Katar'dan dönecek o maç öncesi. Bir anda 2 puana düşerdi o penaltı olmasa.

liverpool puan rekorunu kırıp şampiyonluğu leicestera kaptırabilir öyle bir kulüp

Leicester: 29 averaj

Liverpool: 26 averaj

Man.City: 25 averaj

Bu bile çok şey anlatıyor. Böyle çok takım zirvede oldu hatta biri de şampiyon olan Leicester takımıydı ama kontra futbolu,savunma futbolu ile falan oldu. Leicester bu sene büyük takım futbolu oynuyor.

Sanirim dusecegiz lan. 2010/2011 sezonu en kotu sezonumuzdu diye dusunmustum bu gunleri hic beklemiyordum vay arkadas ya. Mesut iti kafa topuna cikti demin yemin ederim heycanlanmadim. Bombos kale onunde olmasina ragmen atamiyacagi belliydi malin onde gideni.

Mesut senin ben biryerini seveyim tamam mi topu kayip edip onunden geciyo top zahmet edip alsaydin lan

arsenal=galatasaray.

Gelecek fixture
Siti ev
everton dep
Bornemut dep
Celsi ev
Manu ev
Palas dep
Bu maçlardan sadece evertonu belki yeneriz

Avrupa Ligi takımına dönüştüğünü kabul etmeyip getirebileceği en iyi Avrupa Ligi hocasını dehleyen Arsenal gittikçe daha kötü takım oluyor. Es kaza bir Allegri ya da eski günlerin hatrına Pochettino mucizesi gerçekleştiremezlerse kolay kolay bu çukurdan çıkabilecekler gibi de görünmüyor. Hoş, Aubameyang ve biraz da Lacazette dışında elit seviyede oyuncusu kalmamış takımı Avrupa Ligi finaline götüren hocayı kovan kulüp de daha ne kadar fazlasını hak ediyorsa.

Pepe Arsenal'e geldiğinden beri ilk doğru işini yaptı, 2-1.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt