Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son 3un kadro tirt yaw.
hele bmouth ve villa o kdr paraya kurduklari takim shite

Norwich hariç katılıyorum norwichin kadro cidden kötü.. sheffield isimsel olarak hepsinden leş ama sistem takımı işte.. keza burnley de vasat kadroya rağmen ligde istikrarı yakalamış durumda düşme korkusu yaşamıyorlar ..
Norwich aslında çok potansiyelli ve genç kadroya sahip fakat rotasyonu malesef rezalet. Pl'de bu sene tutunabilselerdi ileriki sezonlar için ben baya umutluydum Norwich'ten.

son 3un kadro tirt yaw.
hele bmouth ve villa o kdr paraya kurduklari takim shite

Ustad Bournemouth bu kadronun iskeletiyle yıllardır geziyordu arada dderedehemen hemen aynı adamlar.. gecen sene palace bu sene watfordin ilk devre performansları ortada taş gibi kadrolar güme gidecekti nerdeyse.. bu ligin en sevdiğim yanı da bu zaten şakası yok kadro madro dinlemiyor....

Norwich aslında çok potansiyelli ve genç kadroya sahip fakat rotasyonu malesef rezalet. Pl'de bu sene tutunabilselerdi ileriki sezonlar için ben baya umutluydum Norwich'ten.
Cantwekl hariç tuttuğum bir adam yok norwichde aarons Lewis godfrey falan biraz balon geliyor.. teemu da uzaylı performansini bırakınca bir esprisi kalmadı norwichin.. ama cityyi tokatladiklari maçı da kolay kolay unutmayacağım renk kattıkları kesin

Palacein bu maçı alması şart bundan sonraki fikstür kol gibi .. ama şu ana kadar burnley daha iyiydi palacei uzun süredir bu kadar kötü görmedim liverpool maçı bozdu takımı..

Palacein bu maçı alması şart bundan sonraki fikstür kol gibi .. ama şu ana kadar burnley daha iyiydi palacei uzun süredir bu kadar kötü görmedim liverpool maçı bozdu takımı..

gozlerim kanadi izlerken de bunu alsa da almasa da farketmez bir umut europe vardi o da olmayacak ztn

her palace macinda su 2 dingil zahanin skor uretmediginden fln bahsediyor yok istenen paralari etmezmis fln

erman yaşar boş adam abi emre özcan da popüler bi isim haline geldikçe yerinde saydı diyelim

adlarini bilmiyorum da izledikleri takimda bi kanat oyuncusu kac gol atabilir saniyolar acaba
messi gelse zahadan fazlasini atamazki
bu herif yorumcu oluyorsa bende cok rahat olurum diye dusunmekteyim

bottom 5 asiri kötü bir mac kazanan kümede kalacak gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt