- 26 Kasım 2012
- 179.259
- 241.405
- 5.688
son 3un kadro tirt yaw.
hele bmouth ve villa o kdr paraya kurduklari takim shite
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Norwich aslında çok potansiyelli ve genç kadroya sahip fakat rotasyonu malesef rezalet. Pl'de bu sene tutunabilselerdi ileriki sezonlar için ben baya umutluydum Norwich'ten.Norwich hariç katılıyorum norwichin kadro cidden kötü.. sheffield isimsel olarak hepsinden leş ama sistem takımı işte.. keza burnley de vasat kadroya rağmen ligde istikrarı yakalamış durumda düşme korkusu yaşamıyorlar ..
son 3un kadro tirt yaw.
Cantwekl hariç tuttuğum bir adam yok norwichde aarons Lewis godfrey falan biraz balon geliyor.. teemu da uzaylı performansini bırakınca bir esprisi kalmadı norwichin.. ama cityyi tokatladiklari maçı da kolay kolay unutmayacağım renk kattıkları kesinNorwich aslında çok potansiyelli ve genç kadroya sahip fakat rotasyonu malesef rezalet. Pl'de bu sene tutunabilselerdi ileriki sezonlar için ben baya umutluydum Norwich'ten.
Palacein bu maçı alması şart bundan sonraki fikstür kol gibi .. ama şu ana kadar burnley daha iyiydi palacei uzun süredir bu kadar kötü görmedim liverpool maçı bozdu takımı..
gozlerim kanadi izlerken de bunu alsa da almasa da farketmez bir umut europe vardi o da olmayacak ztn
erman yaşar boş adam abi emre özcan da popüler bi isim haline geldikçe yerinde saydı diyelimher palace macinda su 2 dingil zahanin skor uretmediginden fln bahsediyor yok istenen paralari etmezmis fln
erman yaşar boş adam abi emre özcan da popüler bi isim haline geldikçe yerinde saydı diyelim
reis yorumcu olursan yine de messi gelse zahadan fazlasını atamaz demeadlarini bilmiyorum da izledikleri takimda bi kanat oyuncusu kac gol atabilir saniyolar acaba
messi gelse zahadan fazlasini atamazki
bu herif yorumcu oluyorsa bende cok rahat olurum diye dusunmekteyim