Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İngiltere Premier Ligi Maçlar Başlığı

Agbonlahor güzel bir kafa vuruşu yaptı ama Toure'nin sırtına çapıp dışarıya çıktı. Seri kornerler var şimdi.

City tehlikeli bir yerden frikik kullanacak.

Villa :(

Bizim oynamamız gereken oyun City benzeri. Yanılıyor muyum? @Şerafettin KOÇ

Kusura bakma telefonda görüsüyordum. 2. yarinin ilk 25 dakikasini izleyemedim. Aslinda öyle cünkü adamlardan neredeyse kanatsiz oynamaya calisiyor. Iki takiminda benzer yanlari var ama City'de sag ve sol bek sürekli oyunun icinde.

2. yari nasil mac ?

Tevez çıktı Nasri oyunda.

Kolo Toure'nin liderlik vasiflarini izlemek cok güzel. Sürekli el kol isaretleri ile oyunda direktifler veriyor. Son bir kac mactir Kompany'nin sakatliginda oynuyor ve böyle oynamaya devam edip gelecek sezon bize gelirse cok iyi olur. Ilk baslarda pek olumlu bakmiyordum gelmesine ama böyle oynayacaksa hemen gelsin.

Afrika Kupası'nda pek iyi değildi ama ligde daha farklı oynuyor. Çok iyi gerçekten. City'nin öz stoperlerinden daha iyi.

2. yarı City skoru korumaya yönelik oynayınca PL standartlarına göre beklenenin altında bir maç oldu. Keşke puan farkı 12 olmasaydı. 6-7 falan olsa neyse de 12'de kapanmazki.

Afrika Kupası'nda pek iyi değildi ama ligde daha farklı oynuyor. Çok iyi gerçekten. City'nin öz stoperlerinden daha iyi.

Zaten City'nin en iyi stoperiydi Kompany bu hale gelmeden önce. Bir kac sene önce salaklik ederek doping cezasini aldiktan sonra bir daha eski performansini gösterememisti.

Aston Villa 0 Manchester City 1

Maç Sonucu...

gelecek hafta sezonun en kritik maclardan biri var, Reading - Villa

Bu yıl lig çok erken bitti, izliyorum ama içimde amaçsızlık ve boşluk var hep. Son yılların en rezil demiyelim de heyecanı en düşük PL sezonlarından biri. City çok saçma sapan takımlara karşı, olmayacak puan kayıpları yaptı. Ona rağmen topladıkları puan gayet iyi. Ama United bu yıl çok ekstra performans gösterdi. Ayni Munich gibi. City'nin mağlubiyet sayısı 3, yani United'la eşit ama aldıkları beraberlik sayısı United'dan 6 fazla, 8 beraberlik almışlar, olacak iş değil cidden. Düşme potasında da düşecek takımlarsa belli gibi az çok, orada da fazla bir iddia yok. Ligin en iddialı bölgesi 4. olup ŞL'e katılma hakkı kazanacak takımların bulunduğu kısım gibi. Tottenham 3. olarak biraz rahatlamış gibi görünüyor ama 4. sıradaki Chelsea biraz sıkıntıda. 52 puanları var ve epey düşüşteler. İyi futbol oynamıyorlar. Arkasında 47 puanlı Arsenal, 45 puanlı Liverpool ve yine 45 puanlı Everton var. Temennim Liverpool'un 4. olması yönünde. Liverpool çok ayrı bir camia gerçekten, onları yeniden ŞL'de görmek isterim. Zor gibi ama inanılmaz bir çıkışları var. Umarım olur. Chelsea'nin bu futboluna bakınca ve Liverpool'un gayretine bakınca neden olmasın diyorum.

625636_497297013639041_992653490_n.jpg

Fernando Torres Bugün West Ham Maçına Maske ile çıkacağını açıkladı.

486578_497844820250846_1933453197_n.jpg

Chelsea - West Ham maçından.. #Respect :yenieek:

4.lük yarışında önemli haftalardan birindeyiz. 17'de başlayan Arsenal-Norwich ve Reading-Liverpool maçları 0-0 devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt