Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezonu askerde olduğumdan takip edememiştim. Önemli maçların özetini izledim de;

1) van persie :tiphat:

2) bir numaralı lig olduğunu ispat etmiş yine tempo heyecan çekişme her şey var

Üstadın chelseanin başına geçmesinden dolayı önümüzdeki sene chelseanin maçlarını zati kaçırmam da diğer önemli maçları da kaçırmam artık

Tapatalk ile gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JPt2PxioaQM[/media]

Dünyanın en keyifli ligi 20 dakika sonra başlıyor. Şarkıyı dinleyin moda girin

Suarez'i çıkarırsan ki durumu ne olur meçhul, kadrosu gerçekten çok zayıf ya Liverpool'un.

1150346_10151926274282573_876553592_n.jpg

Adamlarda yağmur yağınca çok daha keyifli oluyor maçlar. Bir de bizi düşünüyorum... :rolleyes:

Liverpool hızlı ve pas futbolu oynuyor.Stoke o anti futbol anlayışından vazgeçmiş ama tutmaz bu oyun.Daha doğrusu oynayacak adamları yok.Düşme konusunda en büyük favorilerim.Liverpool'da bitirici bir adam olsa ilk yarı 2-0,3-0 bitebilirdi.Henderson çok büyük kazık.

Mignolet > Reina net.

Mükemmel kurtardı hem penaltıyı hem penaltıdan sonraki pozisyonu.

Mignolet penaltıyı kurtardı. Liverpool gayet iyi. Willian transferi çok daha iddialı bir hale getirebilir. Mkhi'yi kaçırmasalardı iyi olurdu.

Liverpool'un olayı psikolojik olmuş artık.80 dk iyi hatta muhteşem oynuyorlar ama o top girmeyince son 10 dk acaba yer miyiz korkusundan kaybediyorlar.Neyse ki bugün kaleci Reina değil Mignolet gibi iyi bir isimdi.

Willian ve bir sol bek ile iddialı hale gelebilirler.Ama hepsinden önemlisi özgüven bunun için de 3-4 maç seri galibiyetler almalılar artık.Bunu en son yıllar önce yapmışlardı çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt