Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bunlarin hakemler bizimkilerden daha berbat son dakika gene 1 metre ofsayta bayrak kaldırmadı.

25630-1526125271-800.webp

Adamlar son 14 maçın 11ini kazanmasına rağmen şampiyonluğu kaybetme korkusu yaşıyor biz 2 maç üst üste kazanamadan şampiyonluk hesabı yapıyoruz adalete bak yav

rotasyon konusunda sıkıntı yasiyorlar sanirim

cityde bu sorun yok adamlarda aguero/jesus mahrez/bernardo raheem/sane gundo/silva/kdb var tek fernandinhonun dogru duzgun alternatifi yok.

Biz iki maç kazansak Başakşehir iki maç berabere kalsa puan farkı çok makul seviyeye düşecek. Premier lig ispatı.

rotasyon konusunda sıkıntı yasiyorlar sanirim

cityde bu sorun yok adamlarda aguero/jesus mahrez/bernardo raheem/sane gundo/silva/kdb var tek fernandinhonun dogru duzgun alternatifi yok.

Son maçta adam Sane'yi oyuna sokmadı. Premier Fantasy liginde kaptandı adam beni bitirdi Pep hocan.

Dünyada Liverpool kadar loser bi takım var mı acaba? Ciddi ciddi soruyorum. Arsenal, Liverpool, Fenerbahçe. Üçünün tek ortak noktası loser olması. :asd:

Bu seneki şampiyonluk bence kimin daha iyi teknik direktör olduğu tartışmasına sonsuza dek noktayı koyacak. Kel vs Klopp.

2.devre bir haller oldu 4-3lük Palace maçında sinyali vermişlerdi... West Ham deplasmanından 1 puan kabul edilir de ben hala leicester maçına sövüyorum citynin newcastlea puan verdiği hafta nasıl yenemezsin evinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt