Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
️28' Salah (Newcastle 1 - Liverpool 2)

Alexander-Arnold kırmızıdan yırtıp golün asistini yaptı. Newcastle'ın top da direkten dönmüştü birkaç dk önce. Tanrı Liverpool'un almasını istiyor diyebilir miyiz? :D

bu durumda yine Mcity olur. Brighton'da kalmayı garantilediği için yarın PL'de sezon finali olacak. MCity kazanırsa iş biter.

2016'da Ajax küme düşmeyi çoktan garantilemiş olan De Graafschap'la 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu PSV'ye vermişti çok iyi hatırlıyorum.Futbol rehavete gelmez reis aman.

2016'da Ajax küme düşmeyi çoktan garantilemiş olan De Graafschap'la 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu PSV'ye vermişti çok iyi hatırlıyorum.Futbol rehavete gelmez reis aman.

ama bildiğim kadarıyla onların Ajax ile rekabeti vardı. Ayrıca düşmeyi garantilemek ile düşmemeyi garantilemek farklı. Düşmeyi garantileyince artık moralmen bitiyorsun ve bu maçla piyasa yapmaya çalışıyorsun. Ancak ligde kalmayı garantileyince koca sezonun rahatlaması oluyor.

Elbette hiçbir şey belli olmaz ama ben Leicester engelini aşarlarsa bu işi bitirirler diyorum.

Leicester geçilirse Brighton CL finali motivasyonu ile çıksa ne olur çıkmasa ne olur

Liverpool ve City şu an herhangi bir ligdeki şampiyonluk adayları ile kıyaslanamaz.

Adamların oyunu çok çok güçlü.

Özellikle de City.

5 dakikada dağıtabilirler.

Zaten 98 puan olacak o maçla beraber ki bu bile gösterir aradaki uçurumu.

Rondon büyük oyuncu yav.

Yıllardır isterim bize, bir de Ighalo'yu istiyordum o Çin'e gitti.

Leicester geçilirse Brighton CL finali motivasyonu ile çıksa ne olur çıkmasa ne olur

Liverpool ve City şu an herhangi bir ligdeki şampiyonluk adayları ile kıyaslanamaz.

Adamların oyunu çok çok güçlü.

Özellikle de City.

5 dakikada dağıtabilirler.

Zaten 98 puan olacak o maçla beraber ki bu bile gösterir aradaki uçurumu.
City'nin oyunu güçlü evet ama Liverpool sezon genelinde öyle değildi.

Man City'nin 6. kez Premier Lig şampiyonluğunu kutlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt