Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler görelim takımlarınızı amele gibi city liverpool izlemez gececi tayfa diye düşünüyorum :asd:

Başta tabi ki Palace ve leicester plaselerim watford-wolves.. Tavsiye ederim çok keyifli takımlar..

city çok fena takım ya izle izle doyulmuyor hele de bruyne denen alamet

norwich de bu sene keyifli

ama

we are sunderland! we are sunderland! 'til i die

city çok fena takım ya izle izle doyulmuyor hele de bruyne denen alamet

norwich de bu sene keyifli

ama

we are sunderland! we are sunderland! 'til i die

Yok ya o işin esprisi city gerçekten keyif veriyor ama orantısız güç benim tarzım değil :)
Aynen norwich unutmuşum onlar da ilginç bir takım oldu.. Nedense burnleye çok benzeyorum çok diri mücadeleci takım kalite olarak olarak da birçok takımın altındalar ama..

Yok ya o işin esprisi city gerçekten keyif veriyor ama orantısız güç benim tarzım değil :)
Aynen norwich unutmuşum onlar da ilginç bir takım oldu.. Nedense burnleye çok benzeyorum çok diri mücadeleci takım kalite olarak olarak da birçok takımın altındalar ama..

burnley gibi kabız değiller yalnız

burnley gibi kabız değiller yalnız

Yaw burnley de çok ilginç geçen sene dikkatimi çekti epey adamların kadro leş gibi kazma diye dalga geçilen wood falan banko oynuyor acayip sonuçlar alıyorlar.. Norwich biraz da pukki efectle çok iyi gidiyor.. Orta sıralarda bitirirler umarım takım olmayı becerenler bu ligin gediklisi oluyor bir şekil..

Chelsea'nin attığı golü Galatasaray atsa taraftar dünyanın en iyi takımı ilan eder

City'de oynamak da çok zor iş yalnız, çoğu oyuncu yeteneklerini kullanmak yerine oyun disiplinini bozmamayı amaçlıyor öncelik olarak.

Sterling'de bu net gözüküyor özellikle.

City'de oynamak da çok zor iş yalnız, çoğu oyuncu yeteneklerini kullanmak yerine oyun disiplinini bozmamayı amaçlıyor öncelik olarak.

Sterling'de bu net gözüküyor özellikle.
Sterling oyun disiplini icinde bu kadar iyi isler yapiyo abi 2-3 senedir, guardiola ile. Yoksa mümkün değil bu performansi vermesi

Chelsea'nin attığı golü Galatasaray atsa taraftar dünyanın en iyi takımı ilan eder
Sadece 1.5 ayda takım kurgusunu değiştirdi bir de yeni gelen hoca, Sarri ile oynadıkları dikine oyun yerine geçiş oyunu ve set oyununu harmanlayıp farklı bir oyun tarzıyla oynuyorlar.

Tabii ciddi sancıları da olacaktır bu geçişin ama iyi başladılar şu an için

Sterling oyun disiplini icinde bu kadar iyi isler yapiyo abi 2-3 senedir, guardiola ile. Yoksa mümkün değil bu performansi vermesi

ülkede futbol konuşulan tek yer gscdeki premier lig başlığı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt