- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Doğrudur abi, benim genel yapım bu. Bencil her aldığını vuran pas atmayan oyuncuları sevmem.Türkiyede Son'u sevmeyen ilk kişi olabilirsin renktaş.. Hakkında okuduğum ilk olumsuz yorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrudur abi, benim genel yapım bu. Bencil her aldığını vuran pas atmayan oyuncuları sevmem.Türkiyede Son'u sevmeyen ilk kişi olabilirsin renktaş.. Hakkında okuduğum ilk olumsuz yorum
Son'u seven zaten futbol izlemesin sinsinin teki, tam bir Tottenham futbolcusu.
Etme sanirim Digitürkde at yarisi ve senkronize yuzme yarislari mevcut.Tamam iptal ettiriyorum digitürkü
kıskanç 1 azınıl yandaşının serzenişleriSon'u seven zaten futbol izlemesin sinsinin teki, tam bir Tottenham futbolcusu.
Evertonlulara sor bakalim seviyorlarmiymis ya da Andre Gomes futbol oynamakdan keyif aliyor mu mesela boyle sorular onemli Mehmet kardesim.kıskanç 1 azınıl yandaşının serzenişleri
Son'u seven zaten futbol izlemesin sinsinin teki, tam bir Tottenham futbolcusu.
@evrenic doğru muEvertonlulara sor bakalim seviyorlarmiymis ya da Andre Gomes futbol oynamakdan keyif aliyor mu mesela boyle sorular onemli Mehmet kardesim.
Sana mı soracağız birader futbol izleyip izlemeyeceğimizi ? Son'u Hamburg'dan bu yana takip ederim , evlat sayarım.Son'u seven zaten futbol izlemesin sinsinin teki, tam bir Tottenham futbolcusu.
Son un hayatında verdiği en doğru karar Hamburg dan ayrılmaktı.
O çöplükte yok olup giderdi. Hamburg aynı Fener gibi bu konuda.
sent via GSC