Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
villa düşerse grealish adına üzülürüm baya. Bournemouth düşerse eddie howe için üzülürüm. Watford'da sevdiğim biri yok

villa düşerse grealish adına üzülürüm baya. Bournemouth düşerse eddie howe için üzülürüm. Watford'da sevdiğim biri yok
gırilişe niye üzülüyon ki kendi transferini yapmak için cogu maçta öne çıkmaya calısıyo takımda evet iyi topcu takımı taşıyan biri ama takım için değil kendi için oynuyor diye düşünüyorum
top6 yapar zaten

Villanin hocasina uzulurum beyfendi biri ve takimin taraftari ama douglasi alsak palace olarak sevinirim dogrusunu ifade edecek olursam

evet watford düstü gibi

gırilişe niye üzülüyon ki kendi transferini yapmak için cogu maçta öne çıkmaya calısıyo takımda evet iyi topcu takımı taşıyan biri ama takım için değil kendi için oynuyor diye düşünüyorum
top6 yapar zaten

yok ya farklı tarzda bir tip. Oyun olarak bence de abartılı ama tarzını seviyorum, kısa konç, saç stili falan. Değişik bir havası var.

watford zaten nigel pierson'u göndererek hak etti düşmeyi. Düşecekse de pierson ile düşmeliydi. Buraya kadar o getirdi.

tierney adına mutlu oldum. ekibimizde pek gösteremedi kendisini aslında bi o çekingenliği atsa yardırır solda da umarım arteta hocam üstüne düşer bu cocugun
onun dışında pepe de istenen performansı veremedi bence.

Umarım şu Aston willa düşmez de ;
Trezege'yi bize kitlemezler

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Maguire cok kotu bir stoper yaw sadece fizikli ve hava toplarinda iyi oldugu icin 87 milyon odediler. Ayni Ahmet Calik gibi top suruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt