Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İngiltere Premier Ligi Maçlar Başlığı

west brom 2-1 liverpool kümede kalma yolunda önemli bir galibiyet aldık.gollerimizi 2side penaltıdan brunttan geldi.

yenilmezlik serisi 6 maç oldu.geçen hafta arsenal karşısında kötü oynamıştık ama bu hafta iyi oynayarak haklı bir galibiyet aldık.roy hodgson intikamını aldı.:)

Sunderland 2-3 West Brom

Puanımız 39 oldu ve düşme hattıyla aramızdaki puan farkını 7 ye çıkardık.Roy Hodgson reis geldikten sonra orta sıralara doğru gelmeye başladık.:)

West Bromwich-Chelsea: 1-3 İlk Yarı bitti.

West Bromwich den Mulumbu adlı orta saha oyuncusuna hayran kaldım ..

Mulumbu muthis bir oyuncu ya.

Bu arada Drogba reyis :016: buyuk topçusun :016:

Odemwingie ile golü bulduk ama sonra ne olduysa iki tane komik gol yedik ve maç koptu.İkinci golde Scott Carson dışarı giden topu tokatladı sonra top Kalounun önüne düştü oda golü yaptı.İlk golde topu çıkaramadık Shorey topu penaltı noktasına atabildi.Sonrada Drogba reis golü yaptı.Maça iyi başlamıştık ama ne olduysa maçı bu hale kendimiz getirdik.İkinci yarı malesef bir mucize beklemiyorum.4-1 yeniliriz.Ha Chelsea iyi mi oynuyor hayır biraz şanslılar.1-2 pozisyonları var ama beğenmedim Chelseayi.

Mulumbuya gelirsek bir ön libero için gayet iyi ayakları var.Çok top çalan ve kullandığı topları isabetli kullanan bir ön libero.Bu sene kümede kalırsak seneye takviyeli kadromuzda daha çok iş yapar.

Odemwingie ile golü bulduk ama sonra ne olduysa iki tane komik gol yedik ve maç koptu.İkinci golde Scott Carson dışarı giden topu tokatladı sonra top Kalounun önüne düştü oda golü yaptı.İlk golde topu çıkaramadık Shorey topu penaltı noktasına atabildi.Sonrada Drogba reis golü yaptı.Maça iyi başlamıştık ama ne olduysa maçı bu hale kendimiz getirdik.İkinci yarı malesef bir mucize beklemiyorum.4-1 yeniliriz.Ha Chelsea iyi mi oynuyor hayır biraz şanslılar.1-2 pozisyonları var ama beğenmedim Chelseayi.

Mulumbuya gelirsek bir ön libero için gayet iyi ayakları var.Çok top çalan ve kullandığı topları isabetli kullanan bir ön libero.Bu sene kümede kalırsa seneye takviyeli kadromuzda daha çok iş yapar.

Katılıyorum

Böyle bir Drogba bizim takimda her türlü is yapar ama bu formuyla Chelsea kesinlikle birakmaz, hele de Torres transferi tam anlamiyla fos çikmisken.

West Brom 1-3 Chelsea

2-1 den sonra maçı kafamızda bitirdik ve kaybettik.Savunma hataları ipimizi çekti.(Shorey,Carson)

Drogba kötü giden Chelseayi toparlayan isimdi.

Drogba kesinlikle gerçek bir reis umarım kendisini takımımızda görebiliriz.

animaatjes-drogba-88353.jpg

:016::016::016::016:

West Brom 1-3 Chelsea

2-1 den sonra maçı kafamızda bitirdik ve kaybettik.Savunma hataları ipimizi çekti.(Shorey,Carson)

Drogba kötü giden Chelseayi toparlayan isimdi.

Drogba kesinlikle gerçek bir reis umarım kendisini takımımızda görebiliriz.

09-10 sezonunda mükemmel işler yapmıştı. harika bir forvet özellklede bizimki gibi bir lig için

Son Manchester macinda Chelsea'de yari finali isteyen tek futbolcuydu, ama cabasi sonucsuz kaldi

Maç her an bitebilir Newcastle 0-0 wankchester

Serefsiz ManUlular kendini 213145612 kere yere atti maç boyunca.

0-0 bitti

Arsenal chokelamasaydi bu hafta farkli olabilirdi onlar için.

fark 9 oldu manuyla. Bir maç eksigimiz var, onu kazansak 6 olur + birde Old Trafford'e gidip bunlari gömüp gelecez; fark 3'e iner. + manu Emirates'e gidecek.

'The choke is on'

Millet uyuyor anasina satim.

Chelsea 1-0 Birmingham

Arsenal 1-2 Tottenham

Tottenham 3 - 3 Arsenal oldu.

Arsenal'li futbolculari siraya dizip teker teker döveceksin. Tek çözüm bu.

Muthis maç oluyor laa. Fabregas yine kaçirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt