Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
negredodan bi cacik olmaz cok bencil

4-0'dan sonra City ısrarla yüklenmeye devam etseydi maçın 7'e kadar yolu vardı. Niye durdular anlamadım. Resmen çekildiler 4-0'dan sonra. Yakalamışken şöyle bir 6-7 yerleştirmek lazımdı.

Liverpool İyi başlasada sampiyonluga gidecek kadro kalitesine sahip değil.. Hatta ilk 4 e girecek kadro kalitesi yok Herşeye rağmen gecen hafta swansea deplasmanından 3 puan çıkarsalar bu haftada galibiyetle kapatırlardı..

Dünyanın En güzel ligi Bence bu sene Arsenal City Chelsea Tot arasında gecsede şampiyon Chelsea olur diye düşünüyorum

Tottenham-Chelsea güzel maç

#Blue

Tapatalk ile gönderildi

4-0'dan sonra City ısrarla yüklenmeye devam etseydi maçın 7'e kadar yolu vardı. Niye durdular anlamadım. Resmen çekildiler 4-0'dan sonra. Yakalamışken şöyle bir 6-7 yerleştirmek lazımdı.

Yoruldularda ondan.Malüm onlarda İnsan :)

Misal Madrid maçında ilk 30 dakika tek kale oynadık,kalan 60 dakikada cimleri öptük.

Tabi City 50 dakikalık baskı ile Manu gibi bir Dünya devini gol manyagı etti.Biz ise 30 dakikalık baskıdan 1 gol bile çıkaramadık :(

Liverpool İyi başlasada sampiyonluga gidecek kadro kalitesine sahip değil.. Hatta ilk 4 e girecek kadro kalitesi yok Herşeye rağmen gecen hafta swansea deplasmanından 3 puan çıkarsalar bu haftada galibiyetle kapatırlardı..

Dünyanın En güzel ligi Bence bu sene Arsenal City Chelsea Tot arasında gecsede şampiyon Chelsea olur diye düşünüyorum

Liverpool'un kadrosunun Tottenham'in kadrosunundan pek bi eksigi yok bence.

Genislik olarak Tottenham'in kadro daha genis ama Liverpool'un as oyunculari gayet kaliteli bu sene.

liverpoollda sturridge varken liderliğe oynanamak söz konusu değil adam mükemmel bir forvet torresi etoyu dembabayı top diye oynar ne özellik ararsan var ve daha genç

Tottenham-Chelsea ve Swensea-Arsenal maçları acayip süper olacak gibi görünüyor.

hakem gibi ..

chelseanin alacağı maçı tottenhama verdi bakalım tottenham bu ikramı napacak

Hakem niye attı torres i hâala anlamadım :) Mourinho ne diyecek maçtan sonra acaba

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Moyes yedi kesik vermiş geçen haftaki kadrodan mis gibi unitedimi bozdular

Nani dehşet oynuyor

gooooooooooooooooooooooooooooool El Ahmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt