Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bide ikili handicap oynasam mi diye düsünüyordum. Tüh be.

Negredo belledi vallah neydi o

5-0

tottenham baleyi bozdurdu o parayla 5 topçu aldı falan filan ama tırtingen, gol atamıyorlar bu maçtq da 7ye kadar yolu var

Çeptalk

Bu maç da dahil olmak üzere City 9 iç saha maçında 36 gol atmış. :eek:

City şu anda Avrupanın en formda takımı net. Hele hele iç sahada ölümcül bir hücüm hattı var.Eğer kaleye top kalite birini alırlarsa en korkutucu takımlardan başında gelir.Pellegrini sistmemini oturttu

1462920_842107332496151_31978572_n.jpg

5:0 dan sonra H6 oynadim ama nasip degilmis H5 oldu :D

Enteresan. Tottenhamin kadrosu aslinda hic de fena degil...nasil 6 yemisler hayret :D

City böyle mi oynadi?

---------Yaya---Fernadinho-------

---Navas---Nasri----Aguero---

-----------Negredo-----------

IF Navas gelir artık.

Para olsaydı devre arasında alcaktım bikaç :(

devre arasi performansi(1gol 1asist) if icin yeterli olurmuydu bilemem ama 2 gol + 1 asist normal sartlarda If olmasi lazim.Bpl'den oldugu icin kesin olur ama :)

Simdi fiyatlar tavan yapmistir.Pazartesi veya Sali gecesi saat 10-11 gibi ucuza 1-2 tane alirim heralde ,bakalim :)

devre arasi performansi(1gol 1asist) if icin yeterli olurmuydu bilemem ama 2 gol + 1 asist normal sartlarda If olmasi lazim.Bpl'den oldugu icin kesin olur ama :)

Simdi fiyatlar tavan yapmistir.Pazartesi veya Sali gecesi saat 10-11 gibi ucuza 1-2 tane alirim heralde ,bakalim :)

1 gol 1 asist fiyatının artması için yeterdi :ka19: Fiyatı %10 artacaksa o son dk golüyle %20 artmıştır

manchaster city tottenham maçı golleri atanlar ve gol dakikalarına bakılınca acayip simetrik bi maç olmuş dikkatimi çekti.

beyler bir sey sorcam Ispanya ligi özetlerini hd veya hq nerden izliyebilirim? Ingiltere ligi Dailymationda harika.. her macin HD genis özeti var ama Ispanya ligi icin hep 3-4 dklik kötü kaliteli videolar var. cevap pls

bu david moyes kamera sakasi falanmi acaba, manchester united neredeyse orta siralar icin mücadele edecek, o kadroya o puan yakismiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt