Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunderland - Southampton maçı var şu an izlemek isteyen izlesin güzel maç oluyor. 2-1 önde şu an deplasmanda Southampton

Sunderland - Southampton maçı var şu an izlemek isteyen izlesin güzel maç oluyor. 2-1 önde şu an deplasmanda Southampton

An itibari ile 2-2 ama az evvel west brown denen kazma Gaston Ramirez'e öyle bir faul yaptıki muhtemelen bileği kırıldı adamın ve ambulansla hastaneye kaldırılıyor ,

ve hakem FAUL BİLE VERMEDİ .

Sırf şu yüzden sevmiyorum bu ligi !

An itibari ile 2-2 ama az evvel west brown denen kazma Gaston Ramirez'e öyle bir faul yaptıki muhtemelen bileği kırıldı adamın ve ambulansla hastaneye kaldırılıyor ,

ve hakem FAUL BİLE VERMEDİ .

Sırf şu yüzden sevmiyorum bu ligi !

Bizde aynı olay yaşansa kıyametler kopardı maçtan sonra. Orda da kopması lazım zaten. Normal sürede son dakikalara doğru adam kaleciyle karşı karşıyayken arkadan adamın bileğini biçiyorsun ve hakem kırmızı kartlık harekete faul bile çalmayıp oyunu devam ettiriyor, yok böyle rezil karar. Lig tempo, kalite olarak bizim ligi 2'ye katlar ama sertliklere çok taviz veriyor hakemler. Kırmızı kartlık pozisyonlar es geçilip devam ettiriliyor. Yine de adalet için değil de göz zevki için izlediğim için temposu yeter. Top bir o kalede bir diğer kalede. İzlerken ben yoruldum adamlar hala prese devam. Helal olsun...

Negredo'nun top kontrol becerisi inanılmaz gerçekten. Az önceki pozisyonu izleyenler ne demek istediğimi anlamıştır.

Man City 2-1 Cardiff

Arsenal 0-0 Fulham

Zirvede ilk yarı skorları bu şekilde.

o wallsall ın ağzına edeyim ben 400 lira gitti şimdide 45 de gol mü atılır lan

Golden önce Arsenal çok feci goller kaçırmıştı. Futbol komedi programına girecek cinsten bir pozisyon oldu.

Aguero, Cardiff savunmasını çalımlara boğarak golü attı.

Man City 4-1 Cardiff

'79

man city senin allah belanı versin başka birşey demiyorum :mad-49:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt