Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea'yi abartip duruyorlardi burada. Bu maci 5-1 kazansalar bile benim favorim City'dir.. Paris'te Chelsea'yi eler bence.

Chelseanin iğrenç bir takım olduğunu hep söyledim. PSG iki maçta da cakar bunlara.

Ahaahahahhah beter olun :D :D :D

Chelsea havaya girmisti iyi oldu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manchester City 2 eksik maçı da göz önüne alınırsa ve o 2 eksik maçı kazanırsa(bugünkü Arsenal maçıyla beraber eksik 3 maç) 2 maç kaybetme kredisi oluyor gibi görünüyor. Ki Arsenal, Liverpool ve Everton gibi 3 zor deplasmanı olan bir takım için büyük avantaj. City gol averajı olarak da Chelsea'nin epey önünde çünkü. Chelsea büyük bir avantajı harcamış oldu.

yaw ne goruyon mou su torres'de artik demba ba'yi oynat

city sampiyon fln olamaz kandirmayin kendinizi liverpool olur city olamaz

City 10 puan fark koyar Chelseaye.

3 touches.

Bu golde bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Kolarov'a pas veren kimse, verdiği pasın şiddeti ve yönü... Bizim takımdaki sorun tam olarak bu işte, zeka ve teknik yönünden eksik oyuncular. Aynı durumda bizden Sneijder veya Melo dışında bir oyuncu olsaydı, solda Kolarov yerinde olacak olan Telles'in tam ayağına pas atardı. Zaten her maç olan da o. Tonla atak girişimini böyle küçük ayrıntılar yüzünden bozuyoruz saçma sapan oyuncularımız yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt