Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City bu maç sonra 2 maç daha oynayacak.

Hepsini kazanirsa Liverpool'la fark 3 olacak, ve Liverpool daha Chelsea'ye karsi oynayacak.

3 touches.

Bu golde bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Kolarov'a pas veren kimse, verdiği pasın şiddeti ve yönü... Bizim takımdaki sorun tam olarak bu işte, zeka ve teknik yönünden eksik oyuncular. Aynı durumda bizden Sneijder veya Melo dışında bir oyuncu olsaydı, solda Kolarov yerinde olacak olan Telles'in tam ayağına pas atardı. Zaten her maç olan da o. Tonla atak girişimini böyle küçük ayrıntılar yüzünden bozuyoruz saçma sapan oyuncularımız yüzünden.

Çok güzel yakalamışsın ,

bir sürü benzer pozisyonda ya adamın gerisine atılmıştır ya yakalamayacağı kadar hızlı yada direkt auta atılmıştır ,

maalesef takımımızda benzer oyun zekasına sahip oyuncu az Melo , Şino , Telles , Drogba toplu yada topsuz oyunda işi bilen adamlar yerlilerdende ...

Çok güzel yakalamışsın ,

bir sürü benzer pozisyonda ya adamın gerisine atılmıştır ya yakalamayacağı kadar hızlı yada direkt auta atılmıştır ,

maalesef takımımızda benzer oyun zekasına sahip oyuncu az Melo , Şino , Telles , Drogba toplu yada topsuz oyunda işi bilen adamlar yerlilerdende ...

Benim en çok gol attığı pozisyonlarda bile Burağı eleştirmemin nedeni de buydu. Bu sene diğerleri de ona ayak uydurmaya başladı. Çok dikkate değer görülmeyen ufacık bir ayrıntı aslında takımı pozisyona sokacak veya pozisyon yemesini sağlayacak en büyük neden olabiliyor.

Dk 49 0-2 Mata çok güzel bir gol daha attı .

Newcastledan ucuza oyuncu alinmali, Coloccini, Ben Arfa gibiler bu takima iyi gider.

Newcastle dan Sissoko iyi giderdi Selcuk un yerine..

1.city

2.liv

3.che

4.ars

olur bu sene

bu maçı izledikten sonra akşam futbol diye bize neyi izletecekler acaba

Çeptalk

Maçı unuttuk yahu ,

everton çakmış golü kaçırdık ,

not: burak yılmaz'ın arsenal versiyonu giroud

Dk-35 Lukaku 2-0 ,

müthiş bir gol attı ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt