Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Everton'un nefesi yetmedi Sampiyonlar Ligi'ne.

Southampton deplasmaninda 2-0 gerideler, iki tane kendi kalesine atti adamlar.

Koskoca Manchester United'i herkese rezil eden David Moyes utansin bence.. Ryan Giggs bile ondan iyi antrenör.

Giggs'in sansina son 4 macta vasat rakiplerle oynuyorlar. Tüm maclari alirlar gibi duruyor. Suan Norwich'i 4-0 yeniyorlar.

Manchester United'a en acilinden minimum 3 tane defans oyuncusu gerekiyor. Merkez orta saha transferini söylemiyorum bile.

Bu eksikliklere ragmen bu ligdeki konum kabul edilemez.

Moyes gitti yine parliyorlar, rakip Norwich olsa bile.

Bize fena çakarlar bunlar.

Koskoca Manchester United'i herkese rezil eden David Moyes utansin bence.. Ryan Giggs bile ondan iyi antrenör.

Giggs'in sansina son 4 macta vasat rakiplerle oynuyorlar. Tüm maclari alirlar gibi duruyor. Suan Norwich'i 4-0 yeniyorlar.

Manchester United'a en acilinden minimum 3 tane defans oyuncusu gerekiyor. Merkez orta saha transferini söylemiyorum bile.

Bu eksikliklere ragmen bu ligdeki konum kabul edilemez.

Rakip Norwich Murhan, bizim ligde ilk 10e bile giremez.

Ama dogru, ofansif anlamda gayet iyi oynuyorlar, Moyes varken hiç yoktu bu.

Umarim bize de tam aynisi olur. :)

Ligimiz o kadar berbat degil.

bence avrupanin en kotu liglerinden bi kac tanesi.

Championship'ide cok severim. Orda oynanan futbolun, futbol kalitesinin ceyregi super ligde yok.

Ekonomik olarak iyi sayilabilecek bir lig super lig. Ama harcanan para ile oynanan futbolu kiyasladigimda futbol sever olarak futbol adina utanc duyuyorum. futbol oynanan her ulkede, her futbolcu en azindan 5 metre yanindaki, 5 metre ilerisindeki adama pas atabilmeli bence. en beceriksiz futbolcu bu pasi atabilmeli. Ama bizim ligde bunu yapabilen az sayida topcu var.

Tr ligi dusundugunuzden daha berbat bence, ulke icindeki marka degeri olmasa bi hic zaten.Cogu takim championship'te kume dusmeye oynar.

tapatalk

Ligimiz o kadar berbat degil.

İngiltere de çoğu takım futbolu futbol gibi oynadığı için bizim ligde ilk 4 e çok rahat girerler o herkesin küçük gördüğü southampton falan bizim ligde olsa beşiktaşdan daha fazla şampiyonluğu olurdu Türkiye Ligi çok kötü bir lig pas atma ve şut atma özürlüleri bu ligde 9 milyona transfer oluyor...

Türkiye ligi her nekadar federasyon tarafindan bitirilmek istense de kaliteli bir ligdir.

Hollanda-Ukrayna-Portekiz liglerinden daha kaliteli bizim Süper Ligi'miz.

5 büyük ligden sonra Rusya ve Türkiye geliyor bana göre. Bu ülkelerin hicbirinde yabanci siniri yok, sadece Ukrayna'da 8 yabanci oynayabiliyor ilk 11'de galiba.

bence avrupanin en kotu liglerinden bi kac tanesi.

Championship'ide cok severim. Orda oynanan futbolun, futbol kalitesinin ceyregi super ligde yok.

Ekonomik olarak iyi sayilabilecek bir lig super lig. Ama harcanan para ile oynanan futbolu kiyasladigimda futbol sever olarak futbol adina utanc duyuyorum. futbol oynanan her ulkede, her futbolcu en azindan 5 metre yanindaki, 5 metre ilerisindeki adama pas atabilmeli bence. en beceriksiz futbolcu bu pasi atabilmeli. Ama bizim ligde bunu yapabilen az sayida topcu var.

Ne Championship'i ya resmen Rugby versiyonu orasi, 100% kick and rush.

Türkiye Ligi top-10 lig, Hollanda, Portekiz ve Rusya'dan daha kötü bir ligimiz yok, son senelerde Avrupada elde ettigimiz sonuçlara bakilirsa gayet iyi yaptik. Hollanda ligindeki sampiyon mesela 3ncü kez CL turu geçemedi, PSV bulgaristan kulüplere rezil oldu bu sezon, Feyenoord ve Vitesse kaç senedir Avrupada oynamiyor.

İngiltere de çoğu takım futbolu futbol gibi oynadığı için bizim ligde ilk 4 e çok rahat girerler o herkesin küçük gördüğü southampton falan bizim ligde olsa beşiktaşdan daha fazla şampiyonluğu olurdu Türkiye Ligi çok kötü bir lig pas atma ve şut atma özürlüleri bu ligde 9 milyona transfer oluyor...

Kazmalar her yerde, Torresde 60m euro verildi, Carrollda 40m euro verildi.

Türkiye ligde hiç birsey yaramayan Amrabat mesela simdik Ispanya ligin daha iyi kanat oyunculardan birisi oldu.

Dedigim gibi, top-10 lig.

Kazmalar her yerde, Torresde 60m euro verildi, Carrollda 40m euro verildi.

Türkiye ligde hiç birsey yaramayan Amrabat mesela simdik Ispanya ligin daha iyi kanat oyunculardan birisi oldu.

Dedigim gibi, top-10 lig.

kazma kelimesi ile torresi aynı cümlede kurman beni üzdü. Torres 2 kere dizinden sakatlandığı için eskisi gibi hızlı koşamıyor ve eski torres değil kendi bile kabul etti zaten amrabat da la liga da futbol açık oynandığı için rahat oluyor onun için vizyon yok birşey yok güreşmekden başka birşey yapmıyor carrolda haklısın ama:D

kazma kelimesi ile torresi aynı cümlede kurman beni üzdü. Torres 2 kere dizinden sakatlandığı için eskisi gibi hızlı koşamıyor ve eski torres değil kendi bile kabul etti zaten amrabat da la liga da futbol açık oynandığı için rahat oluyor onun için vizyon yok birşey yok güreşmekden başka birşey yapmıyor carrolda haklısın ama:D

Chelsea'ye geldikten sonra hakkinda konusuyorum, adam Kaka'yla belki de dünyanin en büyük kazma transferlerdi; EPLde hiç basarili olamadi ondan sonra.

Shevchenko

Crespo

Mutu

Torres

Abramovich iyi forvetleri batiriyor resmen. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt