Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester United @ ManUtd 2 dakika
United XI v QPR: De Gea, Rafael, Evans, Rojo, Blackett, Blind, Herrera, Mata, Di Maria, Rooney, van Persie.

18:00 tv8
Herrera ve Blind iyi oyuncular olabilir belki ama insan yine de ManU nun orta sahasında farkli isimler bekliyor. Fabregas, Yaya Toure, Ramsey, Gerrard gibi merkez orta sahasi olan takimlara göre cok zayif bir orta sahalari var.

Bxf6c5RCAAAKStT.jpg:large

Bxf5kWFIIAAMvqD.jpg:large

Adamların sıradan tabir edilen maçları bile heyecan dolu. Bizim şampiyonluğa oynayan takımların maçları ise uyku ilacı gibi

Son düzenleme:
Çok kaymalı oynuyorlar. Ama genel sistem DK'daki Hollanda'nın sistemi.

Aynen Blind DMC oynuyor. Di Maria biraz daha sola yakın oynuyor.
Bugün Hollanda sistemi ile oynayacaklarını pek sanmam ama. Çünkü orta sahada defansif görev üstlenecek kimse yok Blind'den başka.

Bugün Hollanda sistemi ile oynayacaklarını pek sanmam ama. Çünkü orta sahada defansif görev üstlenecek kimse yok Blind'den başka.
Şuanda diziliş şu şekilde. Di Maria serbest takılıyor sadece. Onun arkasını Rojo ve Blind toparlıyor.

De Gea

Evans - Blackett - Rojo

Rafael - Herrera - Blind - Di Maria

Van Persia - Mata - Rooney

Şuanda diziliş şu şekilde. Di Maria serbest takılıyor sadece. Onun arkasını Rojo ve Blind toparlıyor.

De Gea

Evans - Blackett - Rojo

Rafael - Herrera - Blind - Di Maria

Van Persia - Mata - Rooney
Blackett sol bek değil miydi yav ben öyle hatırladım nedense.

İyi sistem bu Rooney daha geriden oynarsa bence. Zaten Rooney daha geriden oynadığı an formasyon daha çok 4321 gibi bişey oluyor.

Yalniz ManU'da ne cöpler oynuyor ya. Rafael tamam ok, ama Evans,Blackett,Rojo ve Blind nedir ya. Blind ve Rojo DK yüzünden transfer etmisler ama bana göre ilk 11 oyuncular degil bunlar. Evans zaten cok büyük cöp.

Falcao girip gol atsın da Old Trafford çimlerinde kaysın bi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt