Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelliye demediklerini bırakmayanlar eminim Van Gaal de gitmeli diyordur :) Manchester 5 yedi ya kesni gönderir şimdi dimi Van Gaali.... ? SAbırlı olmasını bakalım ne zaman öğreneceğiz

Hakem ağır şerefsiz çıktı. 3-1'ken penaltıdan önce Rafael'e yapılan faulü vermedi orda döndü

Biz Balikesir'e karsi 2-0'dan geri gelemiyoruz, adamlar 1-3'ten 5-3'e getiriyor. Döve döve izlettireceksin bizim artistlere bu mücadeleyi.

Şuan Manchester United taraftarının duygularını bizden daha iyi anlayabilecek bir topluluk daha yoktur herhalde..

bi bizim ligdeki mçlara bak bide bu maçlara

bizimkilerde kalbim sıkışıyor bunları izlerken zevkleniyorum

O pas Burak'a gelseydi ne olurdu sizce

aqu5ygy2.jpg

Yayın akışına baktım verecek helal olsun lan Acuna mason felan ama adam hizmet adamı :D

Hadi alıp kaleye kadar gitti diyelim, son vuruşu kesinlikle kalecinin üstüne yapardı.
Kesinlikle. Çünkü kaleye sağ taraftan gittiği için sağ ayağıyla bırakabileceği yer dolu olurdu büyük ihtimal. Bizimki de sağ ayağının üstüyle kalecinin üstüne atardı. Aynı pas sol taraftan gelse gol yapma ihtimali vardı ama.

Prandelliye demediklerini bırakmayanlar eminim Van Gaal de gitmeli diyordur :) Manchester 5 yedi ya kesni gönderir şimdi dimi Van Gaali.... ? SAbırlı olmasını bakalım ne zaman öğreneceğiz

Onlarin ligiyle bizim lig bir degil. Biz gol atamiyoruz. Galatasarayin iyi oynamamasini geçtim ben. Hücum edemiyoruz. Ligin sonuncusu dogru dürüst hücum etmeden bize 2 gol atiyor. Gitsin defolsun demiyorum. En son FB maçi herşeyi belli eder.

Herifler çok basit ve hızlı oynuyor. Çok pratikler. Biri Selçuk İnan adlı şahısa izletsin şu maçı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt