Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük efsane Defoe. her sene 10-15 arası gol atıyor. United'ın ise en büyük sorunu orta alan. İleride sürekli bir değişiklik var. Carrick-Scherderlin-Mata bu seviyenin altında.
Sene sonu 100M Euro ayırıp Kante-Pjanic ikilisini alsalar takım 3-4 seviye artar. Liverpool ile beraber adeta parayı kullanamama dersi veriyorlar.
epic failure olur
100m avroyla daha iyi oyuncular alabilirsin
izlediğin site var mı?West ham in maçı var güzel geçiyor izleyin bilic reis biliyor işi bir sürü sakat olmasına rağmen
Payet-A. Song-Ogbonna-Emenike gibi topçular var adamda haala
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Benim evde Linux uydu var arti böyle bir sistemizlediğin site var mı?
bu arada stoke-watford-west brom deplasmanda öne geçti
Motor yokmuydu Fransa'da? Chin ordusu gibi maşallah lnb lerBenim evde Linux uydu var arti böyle bir sistem
cam ile hepsini izliyorum Hd uğraşmıyorum öyle iptv internet filan![]()
![]()
Motor dönemi bitti artık bu daha uygun ve pratik.Isten anladınmi 200 euro ya böyle bir sistem kuruyorsun. Motorda bekleyecen dönecek filan ayrıca bu kadar pozisyon kaydedemezsin.Motor yokmuydu Fransa'da? Chin ordusu gibi maşallah lnb ler
NKFVaklınaK
Sanmam. Piyasa çok büyüdü artık. Kante-Pjanic gayet iyi bir ikili olur bence. Stopere Laporte ve ileriye İcardi alınırsa hem genç hem güzel bir takım olurlar. En zengin takım olmasına rağmen rezil transferler yapıyorlar.
Motorlu systemler gelişti baya Léo.Motor dönemi bitti artık bu daha uygun ve pratik.Isten anladınmi 200 euro ya böyle bir sistem kuruyorsun. Motorda bekleyecen dönecek filan ayrıca bu kadar pozisyon kaydedemezsin.
Ben sevmiyorum ya 4.8 dereceden 42 dereceye geçene kadar sneijder volkana çakıyorMotorlu systemler gelişti baya Léo.
Bütün çeke bildiğin uyduları çeke bilirsin yeni motor systemlerinde.
O kurduğun System 200 Euro mu? Neden okadar ucuz yahu?
NKFVaklınaK