Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evi arabayı sattık lecestıra bastık dandik norviçi yenemiyorlar ya

gooool at be lanet sarı lacivertli takımmmm

Tottenham-Swansea 0-1

Vay anasini yedi salaklar.

Acaba Tottenham maci cevirir mi. 3 kuponum kaldi 2 tanesinde tek mac Tottenham dan yatacak bu gidisle, birisinde de ADS MS0 var daha bitmeyen mac.

Acaba beraberlige biraz para mi atsam canli'dan.

İkinci yarı Chadli girer tottenham fişi çeker.Bu Son denen adamı da leverkusene geri postalasınlar.Premier League bu adama bikaç gömlek büyük gelmiş

İkinci yarı Chadli girer tottenham fişi çeker.Bu Son denen adamı da leverkusene geri postalasınlar.Premier League bu adama bikaç gömlek büyük gelmiş

Deli etti beni o atamadigi pozisyonda telefonu ekrana firlatiyordum az kalsin sinirden. Bir de kalecinin kucagina atti adam ya.

Ben yazin bayagi sasirmistim bunu 30 Milyona aldiklarinda. Leverkusen menajeri Rudi Völler herhalde 7 gün 7 gece göbek atmistir bu anlasmadan sonra.

Gittiler o 30 milyonun yarisini bile harcamadan 12 Milyona Chicharito'yu aldilar. Hem Son gibi mal degil hem de leblebi gibi gol atiyor adam.

Deli etti beni o atamadigi pozisyonda telefonu ekrana firlatiyordum az kalsin sinirden. Bir de kalecinin kucagina atti adam ya.

Ben yazin bayagi sasirmistim bunu 30 Milyona aldiklarinda. Leverkusen menajeri Rudi Völler herhalde 7 gün 7 gece göbek atmistir bu anlasmadan sonra.

Gittiler o 30 milyonun yarisini bile harcamadan 12 Milyona Chicharito'yu aldilar. Hem Son gibi mal degil hem de leblebi gibi gol atiyor adam.

İngilterede olmayacak o adam belli oldu.Almanyaya dönsün yine çok iyi iş yapar.Oraya uygun birisi.İyi itelemişler tottenhama onu :D almanyadakinin çeyreğini oynamıyor adam

Allahim ya yine kurtardi kaleci frikigi.

Ulaaaan Fabianski bugün Neuer kesildi basima, baska mac bulamadin mi lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt