- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
Conte koyumu ozledim demisti.Kendi seyircisi onunde oynanan rezil Arsenal ve City maclarini dusununce fazla surmez yollar ayrilir bence.Niye yav haftalardır gayet iyi oynuyor Chelsea? l
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Conte koyumu ozledim demisti.Kendi seyircisi onunde oynanan rezil Arsenal ve City maclarini dusununce fazla surmez yollar ayrilir bence.Niye yav haftalardır gayet iyi oynuyor Chelsea? l
Palace 35 hafta sonra ilk golunu conteye attı.
Ms 2 oynadik diye iste.Palace 35 hafta sonra ilk golunu conteye attı.
Palace iyi hazırlanmış, sahada adam yiyorlar. 2 zor gibi.Ms 2 oynadik diye iste.
Mustafa Sevim Palace gol atara ne verirdi şimdi üstat kaçırdınPalace ilk golünü atar umarım bugün. Benteke hırbosu yazsın bir zahmet.
Kelin Conte'nin eline vermesi hususundaki görüşün nedir knk?Palace 35 hafta sonra ilk golunu conteye attı.
Sezon basında bu senenin keltosun senesi olacağını ve chelseaden cacık olmayacağını belirtmiş idim. Geçen haftaki sonuç normaldi. Ha chelsea ligte patlayacak ama clde final yapacak onu da belirteyim.Kelin Conte'nin eline vermesi hususundaki görüşün nedir knk?
No way kanka. Çok zor.Sezon basında bu senenin keltosun senesi olacağını ve chelseaden cacık olmayacağını belirtmiş idim. Geçen haftaki sonuç normaldi. Ha chelsea ligte patlayacak ama clde final yapacak onu da belirteyim.![]()