Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huddersfield diye futbol takim ismi mi olurmus. Hemde EPL’de. Ne kadar overrated bir lig oldugunun gostergesi yine.

Manu artık istediği kadar puan kaybedebilir o döngüyü geçen hafta kırdık biz :D

Maçı seyretmedim de Lingaard'ın oynarken Mkhitaryan ve Rashford'un kenarda oturmalarının mantıklı bi açıklaması yok. Ne buluyor bu Lingaard'da anlamıyorum.

Newcastle-C.Palace ilk yarı 0-0 bitti. Palace toparlanmış duruyor ilk haftalara göre, daha etkili pozisyonları bulan onlardı.
Nedendir bilmiyorum bonservisini aldıktan sonra 2 maçtır Merino'yu oynatmıyor Benitez, Harden'ın yerine ilk 11 başlaması gerekiyor bence.

Merino oyuna girdi, golünü attı, Newcastle 1-0 aldı.
Rafa büyük adam, Newcastle beklenenin çok üzerinde yürüyor, umarım düzgün birileri alır şu takımı, taşlar yerinden oynamadan devam edilir.

Rafa büyük takim hocasi degil ama Newcastle gibiler için gayet iyi

Rafa büyük takim hocasi degil ama Newcastle gibiler için gayet iyi

1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu
1 uefa kupası şampiyonluğu
1 avrupa ligi şampiyonluğu
1 uefa süper kupa şampiyonluğu
1 fifa dünya kulüpler kupası şampiyonluğu
2 defa uefa tarafından yılın hocası (03/04, 04/05)
2 ispanya ligi şampiyonluğu
1 fa cup şampiyonluğu
1 community shield şampiyonluğu
1 italya kupası şampiyonluğu
2 italya süper kupası şampiyonluğu

Ama Rafa büyük takım hocası değil ha? Newcastle gibiler için uygun sadece?
Adamın Newcastle'a kadar çalıştırdığı en zayıf takımlar Valencia/Napoli seviyesinde, hangi verilere göre böyle saçma sapan yorumlar yapılıyor ilginç.

Ama yok ben 2000-2005 arasında, 2005-2010 arasında futbolda ne olmuş, neler olmuş bilmem anlamam diyorsanız doğrudur, Rafa'nın sadece Real dönemine denk geliyor futbola başlama döneminiz heralde, bu kadar dar bakarsak olaya bence de Rafa büyük takım hocası değildir.

Başarılıdır başarısızdır o başka bir tartışma konusudur ancak net olan tek şey Rafa büyük takım hocasıdır. CV'si herşeyi net gösteriyor zaten.

1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu
1 uefa kupası şampiyonluğu
1 avrupa ligi şampiyonluğu
1 uefa süper kupa şampiyonluğu
1 fifa dünya kulüpler kupası şampiyonluğu
2 defa uefa tarafından yılın hocası (03/04, 04/05)
2 ispanya ligi şampiyonluğu
1 fa cup şampiyonluğu
1 community shield şampiyonluğu
1 italya kupası şampiyonluğu
2 italya süper kupası şampiyonluğu

Ama Rafa büyük takım hocası değil ha? Newcastle gibiler için uygun sadece?
Adamın Newcastle'a kadar çalıştırdığı en zayıf takımlar Valencia/Napoli seviyesinde, hangi verilere göre böyle saçma sapan yorumlar yapılıyor ilginç.

Ama yok ben 2000-2005 arasında, 2005-2010 arasında futbolda ne olmuş, neler olmuş bilmem anlamam diyorsanız doğrudur, Rafa'nın sadece Real dönemine denk geliyor futbola başlama döneminiz heralde, bu kadar dar bakarsak olaya bence de Rafa büyük takım hocası değildir.

Başarılıdır başarısızdır o başka bir tartışma konusudur ancak net olan tek şey Rafa büyük takım hocasıdır. CV'si herşeyi net gösteriyor zaten.

Hayirdir Benitezin eşi misin

Newcastle gibi dandik takimlar için ideal hoca işte

büyük takım hocası

Büyük takim derken Real Madrid ve Chelsea gibi takimlardan bahsettim

Son 7 sene kismen başarili olarak görebilecegimiz tek dönemi Napolideki dönemiydi

Real Madrid'deki son döneminde rezil oldu, Chelsea'de de EL kazanmasina ragmen iyi degildi

Inter'de de pek basarili olamadi

Geçmişte başarili olmuş olabilir ancak şu anki hali ile büyük takimda başarili olacagini düşünmüyorum

Son düzenleme:
Benitezin karısı mısın mı? Yuh.

yerimizi alalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt