İngiltere Şok Yarattı!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
0kAGrG4.jpg

İngiltere milli takımı dünya kupası öncesi hazırlık kapsamında Honduras'la karşı karşıya geldi. Miami'deki Sun Life stadyumunda oynanan maçta İngilizler rakiplerinin 65. dakikada 10 kişi kaldığı maçta Honduras'la 0-0 berabere kaldı.

Keşke hazırlık maçını Honduras yerine bu sığırlarla alsaymışız.İlk galibiyetimizi alırdık.

Devamının DK'da gelmesi dileğiyle ;)

İngiltere kötü takım değil aslında, izliyorum maçlarını. Sadece tecrübesizler, yeni katılan adam çok var.

Ayrıca Rooney gibi gereksiz bir adam var tabi.

Keşke hazırlık maçını Honduras yerine bu sığırlarla alsaymışız.İlk galibiyetimizi alırdık.

Bunu okuyunca aklıma 4-0 'lık maç geldi , çok havalı gitmiştik yenecektik gelecektik , hatta maçada iyi başladık Ünal'ın topu direkten dönmüştü .....

Olur öyle, müthiş oyuncular var biz gibi çöp değiller.

1966 dunya sampiyonlugunu cikar isvec ve danimarka kadar bile degiller. Romanya ve meksika ayarinda bi takim.

Kasmamislar fazla; ki dogru. Rakiplerinetüm gücünü göstermemen gerek + sakatlik riskini azaltmak gerek.

Hucumda rooney, sturridge, sterling, welbeck,

Ortada lallana, gerrard, wilshere, henderson,

Defansta baines, glen, cahill,

Kalede Hart vs

Aslinda gayet iyi bir kadrolari var, bizim kadroyu falan 50 60 defa katlar ama nedensr cok sönük bir futbol oynuyorlar. Basarili olmalarini ben cok istiyorum ama yine pek bir basari beklemiyorum acikcasi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zayif takimlara karsi kilidi acacak saha icinde oyunkuruculari da, kenarda teknik direktorleri de yok, ama gruptan bir sekilde cikarlarsa surpriz yapabilirler.

Sampiyonlar ligi kupası dingiltereye hayırlı olsun .

Ingiltere bu sene dk da yarı finali görecek

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt