İngiltere'nin 2026 Dünya Kupası Kadrosu Belli Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
2026 FIFA Dünya Kupası’na kısa bir süre kala turnuvada mücadele edecek ülkeler kadrosunu açıklamaya devam ediyor. Turnuvanın favorilerinden İngiltere Milli Takımı’nın da kadrosu belli oldu.

Teknik Direktör Thomas Tuchel’ın tercihleri doğrultusunda kafileye 26 futbolcu davet edildi. İngiltere Milli Takımı’nın 26 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Kaleci: Dean Henderson, Jordan Pickford, James Trafford

Defans: Dan Burn, Marc Guehi, Reece James, Ezri Konsa, Tino Livramento, Nico O’Reilly, Jarrell Quansah, Djed Spence, John Stones

Orta saha: Elliot Anderson, Jude Bellingham, Eberechi Eze, Jordan Henderson, Kobbie Mainoo, Declan Rice, Morgan Rogers

Forvet: Anthony Gordon, Harry Kane, Noni Madueke, Marcus Rashford, Bukayo Saka, Ivan Toney, Ollie Watkins

Yer almayan bazı oyuncular!

❌ Phil Foden
❌ Cole Palmer
❌ Harry Maguire
❌ Trent Alexander-Arnold
❌ Morgan Gibbs-White
❌ Jack Grealish
❌ Lewis Hall
❌ Adam Wharton
❌ Luke Shaw
❌ Fikayo Tomori
❌ Jarrod Bowen
❌ Mason Mount
❌ Levi Colwill

1000160117.webp

Fransa ispanya
Suprizim de portekiz.

Buraya dogru gidiyor benim kafada.
Sansli fiskture denk gelirsek biraz ilerleriz. Sonra defansiniz iflas ettiginde eleniriz

Hahah evlatci kupa olarak tarihe geçecek galiba bu kupa Brezilya'da sonra bunlarda evlatcilik yapmış

Bir iki sene oynayip yatan klasik ingiliz balonları disarida bırakmış. Bravo diyoruz.

The Beatles ile tanıtım videoları muhteşem olmuş.

Son düzenleme:
Palmer formsuzdu ama geçen yıl PSG'yi yıktı. Böyle adamlar tek maçlarda her zaman tehlikeli olur. En azından 2. yarı filan girebilirdi

Tanitim boyle olur.

Muthis yapmislar.

Tanitim boyle olur.

Muthis yapmislar.

Her turnuvaya katılan ülkeler uğraşıp ne güzel tanıtım videoları yapıyorlar. Bizimkiler 24 yıl sonra ilk defa katılıyor ama kadroyu dümdüz resimli Twitter paylaşımı ile bildiriyor. Şaka gibi ya.

Mesela Almanya kadroya giren her oyuncusu için tek tek video hazırlayıp kadrodaki futbolcuları teker teker öyle paylaşıyordu.

Hacının tff'sinden hiç bir beklentimiz yok ama insan en azından bir basın toplantısı falan düzenler ya ne sokuk ne işbilmez adamlar bunlar ya.

Her turnuvaya katılan ülkeler uğraşıp ne güzel tanıtım videoları yapıyorlar. Bizimkiler 24 yıl sonra ilk defa katılıyor ama kadroyu dümdüz resimli Twitter paylaşımı ile bildiriyor. Şaka gibi ya.

Mesela Almanya kadroya giren her oyuncusu için tek tek video hazırlayıp kadrodaki futbolcuları teker teker öyle paylaşıyordu.

Hacının tff'sinden hiç bir beklentimiz yok ama insan en azından bir basın toplantısı falan düzenler ya ne sokuk ne işbilmez adamlar bunlar ya.
Burnuyla konusan adamdan ne bekleyoruz ki.

Gerci bizim daha DK kadrosu aciklanmadi galiba, genis kadro duyuruldu da zaten su yukaridaki gibi bir sey cikmaz.

Geri
Üst Alt