Iniesta Gözyaşları İçinde Veda Etti!

Arif Ulu

Baba Gündüz
Iniesta Gözyaşları İçinde Veda Etti!

iniesta_gozyaslari_icinde_veda_etti_1524831306_2023.webp

Andres Iniesta, sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu.

Barcelona alt yapısı La Masia'dan yetişip kariyerinde sadece Barcelona forması giyen Andres Iniesta, sezon sonunda takımından ayrılacağını açıkladı.

"BARCELONA DÜNYADAKİ EN İYİ KULÜP"

Basın toplantısı düzenleyen 33 yaşındaki futbolcu, ''Barcelona'daki son sezonum. Bu kararı uzun bir süredir düşünüyordum. Bana göre Barcelona, dünyadaki en iyi kulüp ve bana sahip olduğum her şeyi verdi. Tüm hayatımı Barcelona'da geçirdikten sonra hoşçakal demek benim için çok zor. Benim için çok zor bir gün. Beni ben yapan La Masia ve Barcelona'dır. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum.'' sözlerini kullandı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Iniesta, konuşması sırasında göz yaşlarını tutamazken uzun bir süre ağlayarak konuştu.

Kariyerinde başka bir takımın formasını giymeyen İspanyol futbolcu, Barcelona forması ile 16 sezonda 669 maça çıkıp, 31 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Barcelona'ya veda eden Iniesta'nın Çin'e transfer olması bekleniyor.

Haber7.com

Yıllık 15 alır heralde.​

Bir efsanesinin gidişi...
Bir Anti-Hero (Anti-Kahraman) dı İniesta... Hep mütevazı oynadı oyununu "Ben Yıldızım Modunu"* açmadan.

*Bkz.: Arda

Yıllık 15 alır heralde.​

Biz alalım

Belhanda - İniesta ikilisi dağıtır ligi kuşkusuz.

İzlediğim en iyi orta sahaydı. Xavi ile beraber Kuru-Pilav gibi tamamlayan bir ikonik ikili olmuşlardı. Ama artık her ikisi de yok. Messi'de giderse sanırım Barça sempatim biter.

Puyol ile beraber bu dört isimle sevmiştim bu kulübü. Şu pasları kim atacak şimdi :(

Bir efsanesinin gidişi...
Bir Anti-Hero (Anti-Kahraman) dı İniesta... Hep mütevazı oynadı oyununu "Ben Yıldızım Modunu"* açmadan.

*Bkz.: Arda

Biz alalım

Belhanda - İniesta ikilisi dağıtır ligi kuşkusuz.

Belhandalı bir orta saha ile bir şeyleri dağıtmak biraz zor da, :confused: - hankı parayla getireceğiz İniesta efsosunu? Çin'e vurgun yapmaya gidiyor bariz, yoksa 30 tane Avrupa takımı almak isterdi adamı.​

yahu ben bu oyuncuları anlamıyorum inegölsporda degilsin cokmu az para alıyorlar ki barcadan ayrılıyor

Oha görsel mütüş. Barça taraftarı olsam ağlardım herhalde.​

yahu ben bu oyuncuları anlamıyorum inegölsporda degilsin cokmu az para alıyorlar ki barcadan ayrılıyor

Bazen madara olmak istemezsin.Özellikle yaş 30 geçtikten sonra gelir bu his.
Hagi de futbola devam etse 3 sene daha rahat oynardı 2.ligte de hürriyet güçer gibi devam edebilirdi
Ama bazı insanlar bunun böyle olmasını istemez dostum.Zirvede bırakmaz ister.

Mesela bende de var bu diyelimki harika bi kızla beraberim 20li yaşlarımda zınba gibi tüm gece performans gösterebilirken şimdi 1 kere yapıştırıyorum sonra da ''bence bişeyler içelim ya da film izleyip uyuyalım canikom''diyorum.Neden?Çünkü 23 yaşındakı Kubat olmadığımın farkındayım, ama belli etmiyorum

Hagi de futbola devam etse 3 sene daha rahat oynardı 2.ligte de hürriyet güçer gibi devam edebilirdi

Mesela bende de var bu diyelimki harika bi kızla beraberim 20li yaşlarımda zınba gibi tüm gece performans gösterebilirken şimdi 1 kere yapıştırıyorum sonra da ''bence bişeyler içelim ya da film izleyip uyuyalım canikom''diyorum.Neden?Çünkü 23 yaşındakı Kubat olmadığımın farkındayım, ama belli etmiyorum
Genç 'Tokmakçı' ile tanışmak isterdim.

Maçkolik'ten gelen bildirim doğruysa yıllık 37 milyon eurodan 3 yıllık anlaşmış.

DbyZQQIXkAYzcJ8.jpg

Soyadına yakışır bir post olmuş reis.

bence doğru yapıyor selçuk gibi kazık mı çaksaydı Halim bey? İniesta artık barça seviyesinde oynayacak fizik kalitesinden uzaklaştığını düşünüyor ki böyle bir hamle yapmış. İyi de teklif almış çinden değerlendirmek de lazım. Kendisine ait binlerce şarabı da çin pazarına sokacakmış diye duydum.

Iniesta 3-4 yıldır top oynamıyor bu arada, geçmişe saygı duyulmasa neler denirdi.

Skor katkısı sıfırdı neredeyse.

Bizde yaşlanıyoruz artık bunu futboldan daha iyi anlıyorum yeni nesil oyuncuların çoğunu bilmiyorum bile adını ve günümüz futbolunda da ne xavi ne iniesta ne pirlo gibi oyuncular yok artık

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İçim cız etti ama çok doğru. Nerede Del Pierro, Thierry Henry, Lampard, Kaka, Ronaldinho, Adriano, Crespo, Shevshenko, Nedved, Pires. Şimdi ki futbolcuların çoğunu bilmiyorum bile. Eskiler muhteşem anlar yaşattılar bizlere. Artık piyasa çok kısır.

Geri
Üst Alt