İnsan evrimine ait yeni bir türün fosili bulundu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İnsan evrimine ait yeni bir türün fosili bulundu

Bakın gençler evrimciler burda sabahtan beri parmaklarımın anası ağladı.

Evrime inanıyorsanız şunlara bir cevap verin ya ulan burda herkesin sorusunu yanıtladık ta mezheplere bile girdik

İnsan evrimine inananlara bi kaç sorum olacak. Meraktan soruyorum sabahtan beri burda yüz tane soruya cevap verdim. Birisi de buna cevap versin

1- Faydalı mutasyon var mıdır. Var ise bunun ihtimali nedir?

2- Sudan karaya geçişte o canlı karaya nasıl ayak uydurdu. Solunum mekanizmasını suyun altında karaya göre ayarlayamayacağına göre karaya geçince nasıl ölmedi.

3- Adaptasyonların oluşması için her zaman mutasyona mı ihtiyaç vardır.

4- türlerin yok oluşu ile de ilgilenen evrim dinazorların nasıl yok olduğunu açıklıyor

Arz-ı endam ederim efendim

Ben evrimci olsaydım bunların hepsine bahane bulurdum sonrada belirli fosilleri kanıt diye yuttururdum size... Allah'tan değilim.

Teori zaten özünde inanç gerektirir. Tabii aralarında ki manevi derinlik çok farklı boyutlardadır. Ama örneğin, bu sene Galatasaray şampiyon olur, çünkü sebepleri bu gibi bir teori atılır ortaya ve sen bu teoriyi kendince mantıklı bulur, buna inanırsın.

Bu çok basit bir teoridir.

Kuran-ı Kerim var. Alırsın, okursun, sana öğretirler din nedir, ne gibi bir şeydir. Bana Tanrı'yı ispatlayabilir misiniz? Dersin. "Hayır yavrucuğum" derler. Dini tıpkı bir "teori" gibi algılarsın ve ister inanır ister inanmazsın.

Tıpkı Darwinizm'e inanıp, inanmadığın gibi.

Seni yaratabilicek başka varlık var mı sorusuna cevap vererek sana varlığını ispatlarım.

Yarında MU uygarlığının yok oluşunu tartışsak süper olur:D Atatürk araştırma yaptırmıştı bununla ilgili.Ve Uygur imparatorluğu Mu kıtasında doğdu.Bunun üzerinde de uzun uzun konuşabiliriz:D

Yok hacı din mevzusu değil konu. Senin mesajına esprütiel bir cevap vermek istedim ama olmadı sanırım. Neyse forza Zeki Müren diyelim. Muhabbetiniz çok güzel. Ailece severek izledik. Teşekkürler arkadaşlar kusurumuz varsa affola ;)

Üslbunun nasıl olduğunu daha öncelerden biliyoruz...

Neyse...

Uzatmayayım...

Atletico Forumlarında yazdıklarınıda unutmadık hani...

Bir de bişey soracam. İnorganik maddeden organik madde üretimini ruslar denemiş ama başarısız olmuştu diye biliyorum. Başarıldı mı bu olay laborauvar ortamında

Fotosentez.Usta zaten yapılıyor o.:p:D

Nasil cikariyor tam olarak

Teori zaten özünde inanç gerektirir. Tabii aralarında ki manevi derinlik çok farklı boyutlardadır. Ama örneğin, bu sene Galatasaray şampiyon olur, çünkü sebepleri bu gibi bir teori atılır ortaya ve sen bu teoriyi kendince mantıklı bulur, buna inanırsın.

Bu çok basit bir teoridir.

Kuran-ı Kerim var. Alırsın, okursun, sana öğretirler din nedir, ne gibi bir şeydir. Bana Tanrı'yı ispatlayabilir misiniz? Dersin. "Hayır yavrucuğum" derler. Dini tıpkı bir "teori" gibi algılarsın ve ister inanır ister inanmazsın.

Tıpkı Darwinizm'e inanıp, inanmadığın gibi.

Teori ispatlanmasını bekleyen, yani kanun olmaya aday olan bilimsel araştırma içeren bir terimdir. O yüzden dinden ayrı tutulur.

Ama bazı bilimsel öğelerin ucu dine dokunduğu için insanlar bu yanılgıya düşüyor. Kimi bilime inanmıyor kimi de Tanrıya...

Bu yanılgıdan ötürü siyasetin adı farklı düşünce oldu ya... Siyaset insanları ayıran en önemli şeydir benim için. Farklı düşünce bence daha farklı şey.

Messi nereden gelmiş onu araştırsınlar asıl. Uzaylıysa bilelim :D

Ben evrimci olsaydım bunların hepsine bahane bulurdum sonrada belirli fosilleri kanıt diye yuttururdum size... Allah'tan değilim.

Sen değil de kardeş burda insan evrimcileri çok vefasız ya. O kadar soruya cevap verdik burda işi gücü bıraktık gidip pirelerin uçuşmasına engel olduk bi soru sordum adamlar cevap vermiyor

Bknz: 9 ışığı bilmeyip ülkücü olmak

Bknz: das kapital okumadan marksist olmak

Bknz: Darwini okumadan evrime inanmak

Fotosentez.Usta zaten yapılıyor o.:p:D

Yok dediğim o değil:D inorganik bir maddeden canlı bir organik organizmanın varlığını soruyorum. Bi ara yapmıştı ruslar ama 7 gün mü ne yaşamıştı. Sonra rahmetli oldu diye okumuştum.

hahahahahahahahah

8315060206yattara1by2.jpg

huahahuahahahauh

Sörn'de yapılan deneyi biliyorsunuzdur. Teori şu,

Evren aslında yoktu. Evden dediğimiz olay miniminnacık bir atom parçacığı yani parteküldü. Sonra bu parteküller çarpıştı, çarpıştı ve büyük patlama yaşandı. Bu patlama ile atomlar, genişledikçe genişledi ve günümüz evren oldu. Tabii bu senaryoya göre dünyada bir tane evren yok. Bir sürü evren var. Bu da Einstein'in dedikleriyle "desteklenen" bir teori.

Ve dahası var... Çok uzun... Yazmaya üşeniyorum. İşin özü şu;

Tanrı neden herşeyi bu kadar uzun yoldan hallediyor, bir anda yapabilmek varken?

Evren aslında yoktu. Evden dediğimiz olay miniminnacık bir atom parçacığı yani parteküldü. Sonra bu parteküller çarpıştı, çarpıştı ve büyük patlama yaşandı. Bu patlama ile atomlar, genişledikçe genişledi ve günümüz evren oldu. Tabii bu senaryoya göre dünyada bir tane evren yok. Bir sürü evren var. Bu da Einstein'in dedikleriyle "desteklenen" bir teori.

Tanrı neden herşeyi bu kadar uzun yoldan hallediyor, bir anda yapabilmek varken?

Cern ?

Edit...

Sıfır kütle mutlak hacim olayı. :2_thumbs_up_-_anima

yoğunluk=kütle/ hacim

Kütle sıfır hacim sonsuz ise bu bir yaratılmanın ürünüdür. Kısa özet bu . Ama evrenin neden uzun bir süreçte yaratıldığı gerçekten güzel bir muamma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt