instagram

Tahir Mahir Koç

Fenerbahçe bir his takımıdır
GalataSarayı Efendileri
bu sıralar çok sık çöken fotoğraf paylaşma uygulaması.

kalitesiz sayfaları takip edenlerin beğenmediği uygulama. takip edilen sayfaların zevke hitap ettiğini de unutmamak gerek.

mahir gibilerin çöktü diye ağladığı platform.

devlet tarafından yasaklandığı anda ağızlarından salyalarını akıtarak demokrasi diye bağıranlar, bugün çökünce sevinen, inşallah bir daha açılmaz diye eleştirilerinde tutarsız olmalarına sebep olan uygulama.

devlet tarafından yasaklandığı anda ağızlarından salyalarını akıtarak demokrasi diye bağıranlar, bugün çökünce sevinen, inşallah bir daha açılmaz diye eleştirilerinde tutarsız olmalarına sebep olan uygulama.
ne anlatıyon yav

Mahir bildiğin trol gibi bir şey olmuş, yazık.. Bu adam son derece beyefendi aklı başında bir insandı. Özel mesajdan yazdıklarını görseniz deli dersiniz.

Mahir stalk yaparken uygulama çökmüş galiba acısını bizden çıkarıyor gibi..

Mahir bildiğin trol gibi bir şey olmuş, yazık.. Bu adam son derece beyefendi aklı başında bir insandı. Özel mesajdan yazdıklarını görseniz deli dersiniz.
Abi hoşgeldin, ben de anlamış değilim kalp kırmaya başladı iyice.

Abi hoşgeldin, ben de anlamış değilim kalp kırmaya başladı iyice.
Hoşbulduk kardeşim ben de akşam yazacaktım keramettin nerede diye burdaymışsın.

Adam direkt saçmaladın başlıklı bir mesaj atmış, içeriği de saçma sapan :D niye böyle oldu çözemedim.

Hoşbulduk kardeşim ben de akşam yazacaktım keramettin nerede diye burdaymışsın.

Adam direkt saçmaladın başlıklı bir mesaj atmış, içeriği de saçma sapan :D niye böyle oldu çözemedim.

sen de erman bey'e benzemeye başlamışsın. özelimizi buraya dökmen yakışıksız olmuş.

Geri
Üst Alt