Inter, Mancini'yi Resmen Açıkladı!

Arda Deniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
İtalyan çalıştırıcı, Cumartesi günü Inter ile 2017 yılına kadar sürecek bir sözleşme imzalayacak.
Serie A'nın güçlü ekiplerinden Inter, Walter Mazzarri'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran eski hocaları Roberto Mancini'yi getirdiklerini açıkladı.

İtalyan çalıştırıcı ile 2017 yılına kadar anlaşma sağlanırken, resmi imzaların Cumartesi günü saat 16.00'da düzenlenecek basın toplantısıyla atılacağı ifade edildi.

Yeni hocaları hakkında konuşan Başkan Erick Thohir, inter.it'ye yaptığı açıklamada, "Bugün oldukça zor bir karar vererek teknik direktörümüz Walter Mazzarri'nin görevine son verdim. Bu karar, yönetim kurulumuzun da ortak kararıdır. Bu oldukça zor bir karar oldu, zira hocamız kulübü hedeflediğimiz noktaya getirmek açısından gecesini gündüzüne katarak inanılmaz bir efor harcadı. Ona buradan çalışmaları için sonsuz teşekkür ediyorum. Amacımız kulübü tekrar Avrupa'nın en önemli ekipleri arasındaki yerine geri taşımak ve bu yolda Roberto Mancini ile yola devam edeceğimiz için çok mutluyum. Inter'deki ilk döneminde inanılmaz başarılara imza atmıştı. Uluslararası arenadaki tecrübesi, başarıya açlığı sayesinde takımı bir üst seviyeye taşıyacağına inancım tam." ifadelerini kullandı.

Yarın düzenlenecek imza töreninin ardından Mancini, takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıkacak.

goal

basarilar reis. inter takipcisiyiz artik

Nice büyük başarılar gerçek Italian, adam gibi adam.

The best Turkish striker hocam ???

Q1LrZIU.png

Ben beğenmiyordum bu adamı tabi prandelli'nin yanında dünyanın en iyi hocası görünür gözüme ama :)

Kağıtları uçurur Yakında Milano da :D

Aslında çok iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum ama bizde bi iz bıraktı..En azından Juventus ve Tr kupasını kaldırdık..

Inter'i takip altına almamıza sebep olacak bir olay. Reis'e başarılar. Destekçisiyiz!

Galatasaray'da unutulmaz hocaların arasındadır benim gözümde.

Aysal'ın kurbanlarından.

2 tane başarılı hocayı yollayıp kulübü batırmak için Prandelli'yi getirdi.

Sneijder'e karışma da ne işin varsa gör.

Basarilar

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevindim hakettiği yerde sinyor.inter'i eski günlerine döndürür inşallah.

Yanlış zaman yanlış insan durumu oldu. :) Eğer 2012 sezonu için yeni kadro kurarken gelmiş olsaydı , tam destek ve istediği kadroyu zamanında kurma şansı olurdu ama amatör bir yönetimle ve tamamen kendi oyunundan uzak bir oyuncu grubuyla çalıştı ama kendisi de berbat bir transfer dönemi görmemize aracı oldu. Her şey için teşekkür etmek lazım , ben kendi adıma iyi bir destekçisi olacağım , umarım yine başarılı olur.

Geri
Üst Alt