Inter, Mancini'yi Resmen Açıkladı!

B2fD8sMIUAAbxZP.jpg

B2fD8sVIEAIvCFr.jpg

Inter'de Mancini;
7 Temmuz 2004 - 29 Mayıs 2008
MAÇ: 226
GALİBİYET: 140
BERABELİK: 60
YENİLGİ: 26
% 61.95 GALİBİYET

:tiphat:

Aslan Statistic @AslanStatistic · 31 dk. 31 dakika önce
Basın:"Inter'in Alex Ferguson'u olabilir misiniz ?" Mancini:"Sir Alex Manchester'da 27 sene kaldı. O kadar kalabileceğimi düşünmüyorum."

Aslan Statistic @AslanStatistic · 29 dk. 29 dakika önce
Roberto Mancini:Taraftarlardan bu kadar güzel geri dönüş beklemiyordum. Bir gün Inter'e döneceğim hiç aklıma gelmezdi. Herşey çabuk gelişti.

Aslan Statistic @AslanStatistic
· 29 dk. 29 dakika önce
Inter'le anlaşan eski teknik direktörümüz Mancini: "Galatasaray çok büyük kulüp, İstanbul'da harika bir deneyim yaşadım."

Aslan Statistic @AslanStatistic · 28 dk. 28 dakika önce
Roberto Mancini: "Geçen yıl Galatasaray'a pazartesi günü imza attım, Çarşamba Juventus maçına çıktım."

Aslan Statistic @AslanStatistic · 24 dk. 24 dakika önce
Mancini:"3-5-2 ve 4-2-3-1 sistemleri arasında henüz tercih yapmadım. Mateo Kovacic önemli bir futbolcu ondan %100 verim almalıyız."

· 22 dk. 22 dakika önce
Mancini:Evet Moratti işime son vermişti ama kabul etmeliyiz ki o ve babası Inter'de tarih yazdı. Şimdi geri adım attı ve bende saygı duydum.

· 19 dk. 19 dakika önce
BİLGİ - Mancini kariyerinde 5 takım çalıştırdı. (Fiorentina, Lazio, Inter, Manchester City, Galatasaray) hepsinde en az 1 kupa kazandı.

Bakalım takımı nasıl oynatacak, devre arası ve yaz transferleri nasıl olacak, neden bilmiyorum ama acayip merak ettim neler yapacağını

Hocamı gönderenlerin , destek olmayanların , takım yenilse de Mancini istifa , İmparator ft yazayım diye bekleyenlerin ............

Geri
Üst Alt