Inter Milan'dan ve Real Madrid'den Falcao'ya Teklif!

Inter Miami ve Real Mardin olarak revize edelim.

Bosuna inandik bu zekeriyayi kim alir

Real Madrid'in Falcao'yu istedigi haberine inanan en hafif tabirle agir saftir

Defolsun gitsin Falcao bize dünki maç gibi maclarda lazım.. O maçlarda fark yaratamıyorsa ne halta yarar verdigimiz paranın ne anlamı kalır

Herif 7 milyon euro para alıyor maaş olarak ondan aldığımız katkı 700 bin euro bile değil.

Falcao değil Fiyascao oldu resmen. Fenerin hocası Dick Advocaat geliyor aklıma. Herif o kadar para saçıyorsunuz gruplarda varlık bile gösteremiyorsunuz o zaman o paraları saçmayın demişti. Milyon eurolar saçıyoruz ne oluyor Avrupa'da mahalle takımları kediye aslan yelesi takıp paylaşım yaparak dalga geçiyor.

Herif 7 milyon euro para alıyor maaş olarak ondan aldığımız katkı 700 bin euro bile değil.

Falcao değil Fiyascao oldu resmen. Fenerin hocası Dick Advocaat geliyor aklıma. Herif o kadar para saçıyorsunuz gruplarda varlık bile gösteremiyorsunuz o zaman o paraları saçmayın demişti. Milyon eurolar saçıyoruz ne oluyor Avrupa'da mahalle takımları kediye aslan yelesi takıp paylaşım yaparak dalga geçiyor.

Rvple dalga geçtik başımıza daha kötü biri geldi fp acıdan

Dicki severim bu ara ,(no homo)

Hayaller van Persie, gercekler tam tersinin karmasi bu. Basgan öyle sallamayacakti.

falcao bitmiş de bizim 3 senedir pozisyonumuz yok. yani bol pozisyona girip sırf bitiricilikten kazanamadığımız maç hatırlamıyorum.

Falcao’nun gelmesini maaşı nedeniyle istemiyordum ve buraya da yazmıştım. Ancak senin takımın gol pozisyonuna giremiyorsa Falcao nasıl gol atsın?

Topu getirip, çizgiye inip, güzel orta kesip sonra altı pasa koşup kendi ortasına kendisi mi vursun istiyorsunuz?

Bu takıma iki iyi kanat oyuncusu lazım.

Umarım hem Falcao, Diagne, Feghouli, Belhanda, Babel vesaire hepsi gider de genç, güçlü, başarıya aç ve hızlı oyuncular gelir. O tamamen ayrı bir mevzu.

Falcao’nun gelmesini maaşı nedeniyle istemiyordum ve buraya da yazmıştım. Ancak senin takımın gol pozisyonuna giremiyorsa Falcao nasıl gol atsın?

Topu getirip, çizgiye inip, güzel orta kesip sonra altı pasa koşup kendi ortasına kendisi mi vursun istiyorsunuz?

Bu takıma iki iyi kanat oyuncusu lazım.

Umarım hem Falcao, Diagne, Feghouli, Belhanda, Babel vesaire hepsi gider de genç, güçlü, başarıya aç ve hızlı oyuncular gelir. O tamamen ayrı bir mevzu.
oyun stilimiz o değil malesef. 9 numara oynayan oyuncunun topu alıp, topu saklaması, gerektiğinde topu taşıması, sağa sola dağıtması hava toplarını indirmesi falan lazım. falcao hepsinde kendini yere atmayı tercih ediyor. o fiziğe neden bu oyun stilini kendiyle benimsiyor onu kestiremiyorum işte.

Ver gitsin ver gitsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt