Inter, Nagatomo'nun Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı!

Sorsan onlara fatih hoca transferi bilmez diye geçinirler

Bir forumun mottolarindan biri kendiyle dalga gecercesine "gsc kazandik diyorsa yaz oraya bir maglubiyet , gsc kotu diyorsa harika oyuncudur" iken

Hem oyuncudan , hem kulup yonetiminden , hem muhasebeden hem scouttan herseyden anlar buradakiler

Ama ne yoneticiler ne 10 tane sampiyonlugu olan teknik ekip anlar

Bu kadar sacmalanir hakikaten

Bir forumun mottolarindan biri kendiyle dalga gecercesine "gsc kazandik diyorsa yaz oraya bir maglubiyet , gsc kotu diyorsa harika oyuncudur" iken

Hem oyuncudan , hem kulup yonetiminden , hem muhasebeden hem scouttan herseyden anlar buradakiler

Ama ne yoneticiler ne 10 tane sampiyonlugu olan teknik ekip anlar

Bu kadar sacmalanir hakikaten

Kendin sanki farklısın ha hatta sen forumdakilerden yüzde 90 daha çok yanılma yüzdesine sahipsin.

'Ben şöyleyim, ben böyleyim, demiştim vs' havalarını da hiç girmiyorum uğura diyorsun ondan betersin.

Kendin sanki farklısın ha hatta sen forumdakilerden yüzde 90 daha çok yanılma yüzdesine sahipsin.

'Ben şöyleyim, ben böyleyim, demiştim vs' havalarını da hiç girmiyorum uğura diyorsun ondan betersin.

Kesinlikle dogru bu dedigin . Zaten bu yuzden boyle herseyi elestirmenin mantiksizligini anlatiyorum , kendimi de katarak

32 yaş. Greyfriday! Yellowfriday! Görende Marcelo aldık sanacak. CL de içinden geçerler bunun.

Yerine aynı ücretle CL'de içinden geçilmeyecek genç önerilerini alalım.
O benim işim değil. Bu iş için maaş verilen personellerimiz var. Eğer önermişler ve alınmadıysa bu t.heyet ve yönetimin ayıbı, yok bulamadılarsa böyle gençleri bu da o personelin ve bırakıp gitsinler.

Arkadaşlar Mariano 2.3aldığı için yuto da o miktarı alacak tepkinizi ve beklentiniz ona göre hazırlayın. Dünkü donk olayı gibi sallanacak burası çünkü

Senin hocan bol keseden dagıtıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt