Inter, Selçuk İnan'ı İstiyor

"Begen" tusu yerine "Güldüm" tusu gelsin foruma, böyle komik haberlerde bol bol basariz o tusa.

Olabilir gayet normal.

Mancini Semih'i de ister büyük ihtimalle.

selcuk mancini kapışmasından sonra ve leş gibi oynayan oyuncuyu inter isteyecek 6 7 milyon verecek birde :D

Gercekten inaniyormusunuz bu habere?

Bahsettigimiz adam Selcuk Inan denen yeteneksizin teki. Sizce Inter gibi bir takimda (her ne kadar eski gücünde olmasa) oynamasi mümkün mü? Birak yedek oyuncusu yedegin yedegi bile olamaz. Ikili mücadelelerde ezilen, sisirme toptan baska numarasi olmayan, düsünene kadar 1 saat ayaginda top tutan ve slow motion temposunda oynayan birisinin ne isi var oglum Inter'de? Üstelik herif 30'una merdiven dayamis.

Gören de Mancini döneminde ortaligi yikti sanacak. Uydurma haberin önde gideni
Inter'le 20 maç yapsak 15'ini alırız.

Para istemeyiz alsınlarda senelik ücretinden kurtulalım. Kankiside yanında promosyon olarak verilsin.

Ambalaj bile yapabiliriz.

selçuğun düzelmesi zor, yönetim yönetim olmalı ve selçuk'un iyiliği için de sessizce yurtdışına satmalı, yoksa bu taraftar selçuk'a teneke bağlayıp gönderecek belli ki. haber yalan mı bilmem ama bütün sitelerde çıktı, yalnalama da gelmedi. bence de 6-7 ml€ büyük rakamlar olabilir 30 yaşındaki bir selçuk için.

Para istemeyiz alsınlarda senelik ücretinden kurtulalım. Kankiside yanında promosyon olarak verilsin.

Aynen renkdaşş..

Sneijdere laf atıyorlar haftada bilmem ne kadar kazanıyor diye.

Selcugun ondan asaga kalır yanı var mı ?

Senelik 3m euro yaklasık + 25bin euro maç başına

25*40= 1 m euroda ordan senelik 4m euro maşşallah...

paraya bakarmısınız bir türk oyuncunun aldıgı ?

Burak la Bunu bedava göndersek yeridir..

Selcuk indirim yaparsa kalsın razıyım yine de Burak kesin gönderilmeli yada indirim yaptırtmalı bir şekilde
4 yıl boyunca bu paralar nedir yaaa

sallama haber!! selçuk bu haliyle inter maçlarında top toplayıcı bile olamaz.haber gerçek olsun uçak biletini ben alırım!!!

Geri
Üst Alt