Internazionale FC Takip Başlığı

Inter, Marsilya'dan Luis Henrique'yi transfer etmeye calisiyormus.

2002'de de Lazio maçı ile vermişlerdi ellerindeki şampiyonluğu

tarihi tersten yazdılar

Finalleri kazanamıyorsan gönderilirsin Inzaghi gönderilmeli eğer istifa etmiyorsa

Sadece mancini kaldı o da meçhul bu kadroyla is yapamaz eğer inzaghi giderse artık kisa süreli inter dönemi biter

Sarı formayla finale mi çıkılır ya. Inter'sin sen kendine gel.

Al Hilal Inzaghiye 2 senelik sözlesme önermis. Senede 50 milyon €

Hoca giderse marotta bile zor kurtarır.Juve comolliyi getirdi 5 sene iptaller en az.Goturen götürecek uzun süre

^hartono brothers'lara -gecmiste dunya futbolu bolumunde- detaylica deginmistim .

kendileri dolayisiyla -como- italya futbolunda en zengin/paralu kuluper listesinde tepe de idi son baktigimda .

2.sira ^rocco grubu dolayisiyla -fiorentina kulubu- .

neyse basa donersek , saglam bir rest olmus . surpriz de bulmadim basta dedigim nuans dolayisiyla .

inter'in chivu'ya gitmesi diger konusulan isimlerle( viera ) kiyas yaptigim da bi tik mantikli secim gibi gorunuyor .

chivu ve inter 'in oyunculuk dan sonraki teknik adamlik bag'ini
gecmiste inter basliklarin da vurgulamistim. ozetle, kendisi parma oncesinde *inter alt yaslarin da teknik adamlik tecrubesi olmus bir isim . iyi de sonuclar alip, potansiyellli gencleri usta yapiya sunmustu .

akabindeki *parma seruveni de fena gecmedi . oynattigi oyunu begeniyordum, donem donem bahsini de ettigim oldu. kendisinin oyun ici b plani olan bir tarzinin olmasi takdir edilesi . izledigim maclarda 3lu oynatiyordu . dolayisiyla inzaghi ile devam eden 3luyu <-> chivu gelisiyle devam ettirirler gibi . . .
chivu nun *alt yas oyunculara da sans verecegini bekliyorum.
salt inter degil, genel italya futbolu adina da olumlu olur bu tur bir *tutum .

diger yandan ,olasi handikap : buyuk takim ,yarismaci hedefler vs dolayli bu gorevi kaldiramayabilir olasiligi .
seruven kisa da gecebilir . bu baglam da takibi merak edilesi bir birliktelik olacak inter-chivu yolculugu....

bu arada , viera 4lu oynatiyordu izledigim maclarda.

kulupler dunya kupasi basliyor, inter'in oturmus bir *3lu sistem oyunu ve buna yonelik kadrosu varken , vakit kaybetmeden *ayni sistem den entegre olup bu turnuva da boy *gostermeleri *olasi . bu yonden risksiz gozukse de, ana resim ; lig de durum ne olur, buyuk muamma. (bknz, motta,pirlo,gattuso vs) .

bu kadar yazdik da, sevgili vasfi - anlasma - kesin mi ? :unsure:

son olarak ;

inter'i , inzaghi denkleminde, aldiklari basarilar ve yaristiklari kulvarlardaki genel karne'lerine bakildiginda , cogu kesim kendilerinden sukseli bir hoca adayi bekliyordu . bu da anlasilir bir durum .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli ,

saygi ve selamlar.

milan pioli'yi gönderdiğinde conte'yi yada allegri'yi getirmiyorsan anlamı yok demiştim
İnter de eğer İnzaghi'yi yolluyorsa flick,enrique yada pep getirmediği sürece anlamı yoktu pek.Chivu iyi hoca olabilir ama erken Motta için juve de erkendi ama chivu için çok çok daha erken

Eski Rumen futbolcu Chivu ile gorusuyorlar teknik direktorluk icin. Sanirim anlasmak uzereler.

Geri
Üst Alt