İnternete sansür darbesi!

Cevap: İnternetin ölümüne 110 gün kaldı! | INTERNETIME DOKUNMA!

Şubat ayında çıkan bir haberin mayıs ayında manipule edilerek sunulması da manidar. Kimse zorla çocuk paketine geçirilmiyor. İsteyen standart pakette kalıp istediği siteye girebilir. Bu saçma haberle siyasi beklenti içinde olanlar da haziranda avucunu yalayacak.

Neyin peşinde bu hükümet anlamadım.

İşine gelmeyen anlamasın canım kardeşim,dediklerim açık ve net ayrıca zihniyetimde beni bağlar.

bunları savunmak için kıvranmamak lazım, yarın öbür gün burası kapanır gscimbomdan bize ne dersin? kapamakla biryerleri adım atamayız, bunu tasvip edip savunacak kadar düşmemek lazım.

''rte'' yazınca da sıkıntı oluyor mu? yada olacak mı?

bunları savunmak için kıvranmamak lazım, yarın öbür gün burası kapanır gscimbomdan bize ne dersin? kapamakla biryerleri adım atamayız, bunu tasvip edip savunacak kadar düşmemek lazım.

Siteleri mahkemeler kapatır mevcut yasa hükümlerini uygularlar, şu anda gelen yenilik sadece tercihe bağlı filtreleme iken konu tamamen siyasi kin kusma konusu oluyor. Bunun için farklı platformlar var.

Siteleri mahkemeler kapatır mevcut yasa hükümlerini uygularlar, şu anda gelen yenilik sadece tercihe bağlı filtreleme iken konu tamamen siyasi kin kusma konusu oluyor. Bunun için farklı platformlar var.

Siteleri mahkeme kapatır diyerek işin içinden çıkamayız, bunların kapatılmalarını tamamen mahkeme ile açıklayamayız.Siyasi kinini kusanlar bu sitelere tahammülü olmayanlar.

Biriz özet geçse beyler tam anlamadım olayı şeylerinin keyfine göre site kapatma peşindeler mi yine?

Bkz: Gözleri perdelenmiş taraflı yorum. Bkz: Üzücü Hal.

Lan biri konuyu açıklasın bana.

Siteleri mahkeme kapatır diyerek işin içinden çıkamayız, bunların kapatılmalarını tamamen mahkeme ile açıklayamayız.Siyasi kinini kusanlar bu sitelere tahammülü olmayanlar.

Siz bu ülkede kanun bilmiyorsanız benim sorunum değil. Kanunları bilmek vatandaşlık görevinizdir.

Yasa çıkartıp evini elinden alsan bizim insan gık demez, tepki koymaz, koyamaz. Çünkü biyat kültürü genlerine işlemeye başlamış! Toplu halde tepki nasıl konur bilmiyoruz; çünkü o düzeye evrimleşmiş bir toplum değiliz. Öyle olsak dünyanın en pahalı benzinini kullanıyor olmazdık. Yasakların ne önemi var; boğazın birkaç kilometre ötesine kanal geliyor kanal.. Kalkın halaya durun.. Durmak yok, koyun gibi güdülmeye devam..

Şuanki iktidarın savunucuları hiç bir şeyi anlamamak konusunda ısrarcı.Boşuna anlatmayın her şeyi meşrulaştırmak için bahane bulacaklardır.

eğer bu doğruysa internete böle bir sansür gelecekse bunun sorumlusu a.b.d de yaşayan imamdır. imamın ordusu kitabını daha çıkmadan toplattı internete sızınca interneti kontrol altına almanın bi yolunu buldu, komplo teorisine bak diyebilirsiniz ama bence böle...

kesinlikle durum burda yazdığım gibidir..

Millet kafasına göre site kapatıyor halen kanun diyorlar, sansürsen hoşlanıyorsanız devam edin.Ne demek ekşi kapanıyorsa bize ne?

Ülke müthiş kanunlarla yönetiliyor gerçekten.Bir tane cemaat hakkında kitap yazdı diye insanlar tutuklanıyor.

Geri
Üst Alt